:

:

:

Veteriner Hattı Devreye Girecek

Şevket Can, 'Alo Veteriner Hattı'yla Veteriner Köylümüzün Ayağına Ücretsiz Gelecek
Tarih: 21 Ocak 2014 Salı 10:03
Veteriner Hattı Devreye Girecek
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın köy ziyaretleri aralıksız devam ediyor. Kurbanlar kesilerek, havai fişekler, konfetilerle karşılanan Şevket Can’ı köy halkı bağrına basıyor.



En son olarak, Beylice, Topakalı, Meşelik, Yalamak, Çavdarlı ve Ulaş Köylerini ziyaret eden Şevket Can bir kez daha ilgi odağı haline geldi. Yüzlerce araçlık konvoyla beraberinde Özel Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan, Belediye Başkan Yardımcısı Kerim Tufan, Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları, partili-partisiz yüzlerce kişiyle gerçekleştirdiği ziyarette Şevket Can, köylerle ilgili hazırladığı projeleri ve çalışmaları açıkladı.



‘Gün MHP zamanı, Gün Şevket Can zamanı’ diyen MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, “Boş laflara kanmayın, 70 gün daha sabredin, köylerimize can gelecek” dedi. 



Karşınıza hayali projelerle değil, gerçekçi dolu, dolu projelerle çıkıyorum diyen Şevket Can, “Köylerimizde, köylü vatandaşlarımız genellikle geçimlerini hayvancılıkla sağlıyor. Köylü vatandaşlarımızın hayvanlarından daha bereketli verim almaları için kuracağımız ‘Alo Veteriner Hattı’ ile veteriner köylü vatandaşımızın ayağına gelecek. Hayvanlarını ücretsiz muayene ve tedavi edecek.” dedi.



Başarılı köylü çocuklara ücretsiz Çanakkale, Kapadokya, Anıtkabir gezileri de düzenleyeceklerini dile getiren Şevket Can, “En az dört yıllık üniversite kazanan tüm öğrencilerimize burs verilecek. Köylerimize bilim kulüpleri kurulacak, Asker aylığı yardımı projesi, Sıcak yemek yardımı projesi, Hasta ve çocuk bezi yardımı projesi, Erzak Yardımı projesi, Tekerlekli sandalye yardımı projesi, Oyun sokakları projesi, Köylerimize ve beldelerimize merkezi hoparlör projesi, bakımsız köy mezarlığı ve köy okulu kalmayacak, Atalarımızın kabirlerine sahip çıkacağız. Köy mezarlıkları Tarsus Şehir Mezarlığı gibi tertemiz ve gül bahçesi gibi olacak. Suyu akmayan köy kalmayacak, gerekirse su sıkıntısı yaşayan köylerimize 50 ton, 500 ton arasında plastik su depoları yapacağız. Gerektiğinde suyu Tarsus’tan itfaiyenin arazözleriyle köyümüze taşıyıp, o köyde o suyu akıtacağız. Düzenlenecek olan şenlikler ve etkinliklerle köylerimizi her zaman canlı ve diri tutacağız. Tüm köylerimizin kamelya, bank, bayrak direkleri yapılacak. Köylerimizin giriş ve çıkışları düzenlenecek. Köylerimizin girişlerine modern köy tabelaları yapılacak” dedi.



Öte yandan MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ve Tarsus Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Özcan’da günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptılar. Ayrıca köy muhtarlarına sancak hediye eden Şevket Can, çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.



Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1