:

:

:

Uzun'dan Açıklama

Milletvekili Uzun: “Ülkeyi Karanlığa Sürükleyen Güçler Karşısında Savaşıyoruz”
Tarih: 16 Ocak 2014 Perşembe 10:01
Uzun'dan Açıklama
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun sadece AK Parti Hükümetine değil, Türk milletine yapılmış bir komplo olduğunu belirten AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, yeni kurulan kabine ile daha güçlü bir iktidar olarak, ülkeyi karanlığa sürükleyen güçler karşısında savaşacaklarını söyledi.



Mersin’de çeşitli kesimlerle bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Milletvekili Uzun, gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



Başbakan Erdoğan’ın Türkiye’ye aşkla bağlı olduğunu söyleyen Uzun, dünya lideri bir Başbakan’a sahip olduğumuzu belirterek, “Sayın Başbakanımız, bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada yolsuzluklara asla taviz vermez. Başbakanımızın deyimi ile çürük elmalar temizlenir ya da temizlenmek için gerekenler yapılır. Görüldüğü gibi yapılıyor da” ifadelerine yer verdi.



AK Parti Hükümetini yıkmaya yönelik yıllardır çeşitli ithamlar, iftiralar, çamur atma girişimleri olduğunu aktaran Uzun, “Ancak, hiçbiri emeline ulaşmamıştır.           



Bugün bu operasyonda, bu operasyonu tezgâhlayan dış mihraklarda emellerine ulaşamayacaklardır. AK Parti Hükümeti, bu olaydan da güçlenerek çıkacak, Başbakanımızla AK Parti’nin ak kadroları bembeyaz olarak yürümeye devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.



Hüküm verilmeden suçlamalarında doğru olmadığını söyleyen Uzun, “Bugüne kadar birçok olay yaşandı. Bu olayları yaşayanlar belli bir süre sonra beraat etti.



O nedenle suçu ispat olmamış kişilere yönelik sarf edilen karalama, kirletme politikalarını bir kenara bırakalım. Sonra bunun bedelini ödemek vicdanen ağır olur. Adalet er geç yerini bulacaktır” şeklinde konuştu.



Türkiye’nin AK Parti Hükümeti ile güçlü bir ekonomiye sahip olduğunun da altını çizen Ak Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, “Avrupa ekonomik krizle mücadele ederken, Türkiye birçok atılım ve yatırımlarla başarılara imza atmıştır” dedi.



Yolsuzluk operasyonu ile 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin önünün kesilmek istendiğini, ancak başarılı olunamayacağını da kaydeden Uzun, “Bu komplo sandıkta bozulacak.



AK Parti sandıkları yine patlatacak. AK Parti, bu seçimlerde gücüne güç katacak. Biz milletimizin yanında, milletimizde bizim yanımızda olacak. Bize milletimizin hayır duası yeter” ifadelerine yer verdi.



MİLLETİN DESTEĞİ ARKAMIZDA



Milletvekili Uzun, Türkiye’nin yeni bütçesiyle, donanımlı, nitelikli yeni bakanlarıyla yoluna devam edeceğini belirterek, şöyle konuştu: “Birileri bir takım yaftalar yapıştırmaya çalışacak.



 Kara propagandalarla üzerimize gelmeye çalışacaklar. Çamur at izi kalsın mantığıyla hükümete de, milletvekillerine de, belediyelerimize de saldırmaya devam edecekler. Ama biz bunlara hazırlıklıyız. Biz milletimizin yanındayız, içindeyiz. Bu karalama kampanyalarına müsamaha etmeyin. Bize güvenin.



Bunlara zaten milletimiz inanmıyor. Halkımız bize 'Dik durun, yanınızdayız' mesajı veriyor. Ama aksaklıklar varsa bunları da düzelteceğiz.



Aksaklıklar çıkacaktır, çıkması belki daha hayırlıdır, böyle olunca ayrık otları temizleme şansımız doğmuş oldu”



Bu haber toplam 994 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2