:

:

:

Ülkü Ocağı'ndan Özcan'a Tepki

Genç, 'Gazi Nusret Sıradan Bir Gemi Değildir'
Tarih: 11 Şubat 2014 Salı 09:24
Ülkü Ocağı'ndan Özcan'a Tepki
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, Macit Özcan'ın Türk’ün tokadını emperyalist suratlara vuran Nusreti bu denli aşağılaması ve hor görmesi başta kendisi ve adayı bulunduğu partisi için bir utanç kaynağı olduğunu söyledi. Nusrat Mayın Gemisi önünde yaptığı basın açıklamasında Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, şu düşüncelerine yer verdi:



"Geçtiğimiz günlerde CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Macit Özcan Tarsus Yarenlik Alanında korsan bir yürüyüş gerçekleştirmiş ve akabinde basın açıklamasında bulunmuştur. Yapmış olduğu basın açıklamasında Birinci Cihan Harbinin seyrini değiştiren, Çanakkale’yi geçilmez kılan ve Türk’ün stratejik zekasını ortaya koyan Nusret Mayın Gemisinden ''Eski bir askeri gemi'' olarak bahsetmiştir.



Dün İzmir’de Hasan Tahsin’in, Maraş’ta Sütçü İmamın, Antep’te Şahin Beyin ilk kurşunu ne ise Nusret’in yüklendiği misyon ve yaptığı operasyonda o denli şanlı ve kutsaldır. Macit Özcan’ın ve uyuşmuş zihniyetinin bu denli milli bir olayı kavramaya aklının, dimağının ve kapasitesinin yetersiz kaldığı bu açıklamasıyla anlaşılmıştır. Sözde maskesini taktıkları Atatürk milliyetçiliğinden zerre nasiplenememiş bu güruha bırakın bir şehir on tane koyun bile emanet edilemeyeceği aleni şekilde ortaya çıkmıştır.



Milli ve manevi duygulardan yoksun olan Macit Özcan siyasi rakibinin icraatlarını küçümsemek için Çanakkale Kahramanı Gazi Nusret Mayın Gemisi ile alay etmiştir. Türk’ün tokadını emperyalist suratlara vuran Nusreti bu denli aşağılaması ve hor görmesi başta kendisi ve adayı bulunduğu partisi için bir utanç kaynağıdır.



Macit Özcan bu açıklamasıyla yalnızca siyasi değil ayrıca tarihi bir gafa da imza atmıştır Malum şahsın aziz vatanımız için ölüme koşan Çanakkale şehitlerinden ve Yüce Türk Milletinden özür dilemesi gerekmektedir. Nitekim, tarihinden bihaber yaşayan kişilerin geleceği tasarlamayı iddia etmesi ve bir şehri yönetmeye aday olması büyük bir çelişkidir.



Tekrar etmekte fayda görüyoruz Gazi Nusret sıradan bir gemi değildir! Gazi Nusret akın akın Müslüman Türk topraklarına ilerleyen emperyalist güçlere indirilmiş bir Türk tokadıdır. Tarihe atılan altın bir imza, küffara karşı bir iman kalesidir. Gazi Nusret bugün hak ettiği değerde Tarsus’umuzun girişinde gelen misafirlerimizi karşılamaktadır. Tek gayesi seçim kazanmak olan ve bu yolda her şeyi meşru gören zihniyetler ne tarihten anlayabilirler ne de gelecek tasarlayabilirler.



Türk adı yok olmasın, Türk’ün yadı dillerden düşmesin, yarının çocukları Türkçe düşler görebilsin diye gündüz oturmadan, gece uyumadan çalışan Ülkü Ocakları her zaman milliyet ve maneviyat düşmanlarının karşısında olacaktır. Ne mutlu aziz vatan için can verene Ne Mutlu Türk’üm diyene !"



Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2