:

:

:

Üç Radyonun Ortak Canlı Yayın Konuğu Özcan ve Bozdoğan Oldu

Bozdoğan, 'Yaşamım Boyunca Emekçinin Yanında Olacağım'
Tarih: 27 Mart 2014 Perşembe 11:02
Üç Radyonun Ortak Canlı Yayın Konuğu Özcan ve Bozdoğan Oldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, yaşamı boyunca emekçinin yanında yer almaya devam edeceğini söyledi.           



Tarsus'ta bulunan Radyo Time, Radyo Tempo ve Radyo Flash'ın ortak canlı yayınında 'Başkanlar Konuşuyor' adlı proğramının konuğu olan Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, yirmi yıldır kentin son derece kötü yönetildiğini ve içerisinde halkın yer almadığı bir yönetimin mutlaka yıkılacağını söyledi.



Tarsus'un her geçen gün köhne bir şehre dönüştürüldüğüne vurgu yapan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, "Mal mülk peşinde asla olmadım, olmayacağım.



Halkımızın yaşam kalitesini ve güvenini kazanmak için mücadeleme hep devam edeceğim. Partim her zaman üreticiden, çifçiden ve emekçiden yana oldu. Onurlu ve şerefli bir insan olarak CHP'li olmaktan şeref duyuyorum." diye konuştu.



Ortak yayın konuğunda kentte yapacağı projeler hakkında radyo dinleyicileri ile paylaşan CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, tarihi açıdan son derece zengin olan kent için önemli projelerinin olduğunu söyledi.



Halkın geçmişte yapılan ve seçim kazanılması için yapılan dedikoduları yemediğinin altını çizen CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, "Tarihi değerleriyle göz kamaştıran kentimizi marka şehir haline getireceğiz. Onurlu halkımız geçmişte seçim kazanılması için yapılan dedikoduları artık yemiyor. 27 yıldır kent insanınah hizmet etmekten daima gurur duydum. Bu böyle sürecek." şeklinde konuştu.



Tarsus'ta yerel yönetimde halkın söz sahibi olma noktasında mutlaka 30 Mart günü oy kullanmaya çağıran CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, sandık görevlilerden oy sandıklarına sahip çıkmasını isteyerek dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.



MACİT ÖZCAN, ÜÇ RADYONUN KONUĞU OLDU



Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Macit Özcan, Radyo Time, Radyo Tempo ve Radyo Flash'ın ortak canlı yayınında projeleri hakkında bilgi verdi.



Mersin genelinde  önemli projeleri olduğuna vurgu yapan Başkan Macit Özcan, Mersin'i kaliteli ve önemli projelerinin beklediğinin altını çizidi.



Kentin gelişmesi noktasında yeni ve özellikli istihdam alanları yaratacaklarını söyleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Macit Özcan projeleri hayatı geçmesi için halktan kendisine ve Tarsus Belediye Başkan Adayı Haluk Bozdoğan için destek istedi.



Canlı yayın programının ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Macit Özcan, yarenlik alanında vatandaşlarla ile sohbet etmek imkanı bularak, esnafların sorunlarını da yerinde dinledi. 



Başkan Macit Özcan bu davranış ile esnafların büyük sempatisini kazandı.



Bu haber toplam 1183 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2