:

:

:

TSK Tarsus Fahri Yardım Komitesinin, Yardımları Devam Ediyor

Elife Arslan, “Kitap ve Ansiklopedilerin Öğrencilerimizin Ufkunun Açılmasına Faydalı Olmasını Diliyoruz”
Tarih: 19 Kasım 2008 Çarşamba 23:50
TSK Tarsus Fahri Yardım Komitesinin, Yardımları Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Tarsus Fahri Yardım Komitesi üyeleri tarafından, Akdeniz Lisesinde eğitim ve öğretim gören öğrencileri giysi ve kitap yardımı yapıldı.

Okulun kütüphanesine verilen çeşitli kitaplar, ansiklopediler, üniversite sınavlarına hazırlık kitapları ve test kitaplarının Akdeniz lisesi Müdürü Tuğrul Tuğ’a teslim eden Komite Başkanı Elife Arslan, eğitim olan katkılarının devam edeceğini söyledi.

Arslan, giysi ve kutap bağışı toplantısında şu konuşmayı yaptı:

“TSK Güçlendirme Vakfı Tarsus Fahri tanıtım kurulu olarak üyelerimizin kendilerinden ve yakın çevrelerinden temin etmiş oldukları az kullanılmış temiz giysiler ve yine aynı şekilde temin edilen çeşitli kitaplar, ansiklopediler, üniversite sınavlarına hazırlık kitapları ve test kitaplarının Akdeniz lisesi Müdürlüğüne teslim edilmesi için burada bulunuyoruz.

Giysiler hem büyükler için hem de küçükler için olmak üzere çeşitli boyalarda olup okul müdürlüğünün uygun göreceği ihtiyaç sahibi öğrencilerine verilmesi için düşünülmüştür.

Kitap ve ansiklopedilerin öğrencilerimizin ufkunun açılmasına faydalı olmasını ve eğitimlerine katkı sağlamasını diliyoruz.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu büyük önder Atatürk’ün izinde yürüyen geleceğimizin güvencesi sevgili öğrencilerimize başarılar temenni ediyorum.

TSK Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulu üyeleri olarak vakfımızın kuruluş amaçları doğrultusunda çalışmalarımız devam ederken aynı zamanda içinde yaşadığımız toplumun maddi ve manevi ihtiyaçlarına elimizden geldiğince imkanlarımız çerçevesinde katkı sağlamaya çalışarak toplumsal dayanışma ve paylaşmanın gereği olan insani görevimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz.

Eğitime katkı sağlamak amacıyla Kurulumuz her yıl (ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün onayını alarak değişik okullara bu tür hizmetleri vermeye devam edecektir.”diye konuştu.


Bu haber toplam 1071 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2