:

:

:

Toros Koleji Yeni Binlarında İlk Mezunlarını Verdi

Toros Koleji Yeni Binlarında İlk Mezunlarını Verdi
Tarih: 1 Haziran 2024 Cumartesi 11:29
Toros Koleji Yeni Binlarında İlk Mezunlarını Verdi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Özel Toros Lisesi kuruluşunu kutladığı bugünlerde Tarsustaki yeni binalarında ilk mezunlarını verdi mezuniyet töreninde kurucu Ali Özveren ve okul müdürü Halil Işık yaptıkları konuşmada bir dönemi daha gekeğe uğurlamaktan memnun olduklarını ve öğrencileriyle gurur duyduklarını belirttiler. Öğrenciler adına mezuniyet konuşması yapan İpek Ilgın Şendağ konuşmasında öğretmenlerine, ailelerine teşekkürlerini sunarken arkadaşlarına Atatürk ilke be inkılaplarından ayrılmadan be her zaman birbirlerine destek olarak yol alacaklarını söyledi. 
Hayatlarındaki yeni dönem için mutluluklar diledi. Tarsus Özel Toros Lisesi öğrencilerinin yaptıkları resimlerin sergilendiği törende , Belediye Bandosunun çaldığı marşlar ve yine öğrenciler tarafından sergilenen vals gösterisi konukları etkiledi. 
Belediye başkan yardımcısı Ali Uyan'ın da katıldığı törende okul birincisi olan Defne Demircan diplomasını be plaketini Sayın Ali Uyan'dan aldı. Toros Andını ve Toros Marşını okuyan öğrenciler hemen ardından keplerini fırlattılar. Bizde Tarsus Yeni Doğuş ailesi olarak öğrencilere yeni hayatlarındaki başarılar dileriz.
Bu haber toplam 201 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2