:

:

:

Tolga Arslan Yarenlik Alanında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tolga Arslan Yarenlik Alanında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Tarih: 16 Aralık 2023 Cumartesi 11:25
Tolga Arslan Yarenlik Alanında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Milliyetçi Hareket Partsi Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Tolga Arslan seçim çalışmları kapsamında Tarsus Yarenlik Alanında vatandaşlarla bir araya geldi.
Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Aday Adayı Tolga Arslan yaptığı açıklamada, “Tarsus'umuzun kalbinde, Yarenlik alanında bulunan esnafımız ve kıymetli hemşehrilerimizle buluştuk!  Hemşehrilerimizin gözlerindeki umut ve heyecanı görerek onların heyecanına ve mutluluğuna ortak olduk, içten kucaklaşmalar ve gönülden edilen dualarla dolup taştık. Sohbetlerimizde geleceğe dair hayallerimizi paylaştık, Tarsus için daha yaşanabilir, daha güzel bir geleceği birlikte inşa etmek için çıktığımız yolda birlikte güzel projelere imza atma arzumuzu dile getirdik.
Hemşehrilerimizle geçirdiğimiz her an, bu şehre olan sevdamızı bir daha da pekiştiriyor. Yapmış oldukları samimi duaları ve destekleri için tüm hemşehrilerime teşekkür ederim. Birlikte daha nice güzel anılara ve başarılara koşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyorum!’dedi.
Bu haber toplam 670 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1