:

:

:

TEOG Sınavında Tam Puan Çeken Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi

Tarsus'u TEOG sınavlarında üst sıralara taşıyan ve tüm soruları bilerek Türkiye derecesi yapan öğrencilere Kaymakam Bekir Atmaca ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, altın armağan ederek ödüllendirdi.
Tarih: 23 Şubat 2016 Salı 09:50
TEOG Sınavında Tam Puan Çeken Öğrenciler Altınla Ödüllendirildi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

TEOG sınavlarında 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak, Tarsus'un başarı çıtasının yükselmesine katkı sağlayan Sadık Eliyeşil, Ayşe Mirici, SEV Ortaokulu, Bahar ortaokulundan 6 öğrenci, okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir nezaretinde Kaymakam Bekir Atmaca'yı ziyaret etti.

Kaymakam Bekir Atmaca, öğrencilerle tek tek konuşarak, geleceğe ilişkin hedeflerini sorarak, başarıda emeği geçen aileleri, okul yöneticileri ve öğretmenleri kutladı.

Eğitime yapılan yatırımın en hayırlı yatırım olduğunu belirten Kaymakam Atmaca, "Öncelikle TEOG sınavında tüm soruları bilerek ilçemizin adını en iyi şekilde duyuran öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum. Sınav kuşkusuz herşey değil, ama gelecek için iyi bir göstergedir. Sizler şehrimizin gururu oldunuz. 2. sınavda da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyoruz. Bu sınavlar hayatın ilk basamakları. Gelecekte ülkemizi yönetecek, en etkili makamlara gelecek olanlar bugünün öğrenci gençleri olarak sizler olacaksınız. Temennimiz sizlerin en güzel makamlara gelmeniz, böylece ülkemize, çevrenize ve yaşadığınız şehirlere faydalı olmanızdır. Bugün en etkili makamlarda olanlar da sonuç itibariyle sizlerin geçtiği eğitimlerden geçti. Hepinizi en iyi yerlerde görmeyi arzu ediyoruz" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir de öğrencileri, okul müdürleri, öğretmenler ve velileri kutlayarak, "Sizlerin başarılarıyla gurur duyuyoruz. TEOG sınavlarında gösterdiğiniz başarıyı önümüzdeki sınavlarda da göstereceğinize inanıyoruz" diye konuştu.

Kaymakam Bekir Atmaca ve Milli Eğitim Müdürü Ahmet Sefa Demir, TEOG sınavlarında tam puan çeken 6 öğrenciyi çeyrek altınla ödüllendirdi. 

Bu haber toplam 1303 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2