:

:

:

Tarsus’un Sosyal Hayatına da CAN Gelecek

Şevket Can, 'Kızılmurat Mahallesindeki Tarihi Tarsus Evleri Turizme ve Sosyal Hayata Kazandırılacak'
Tarih: 23 Ocak 2014 Perşembe 09:56
Tarsus’un Sosyal Hayatına da CAN Gelecek
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın kentin sosyal hayatının canlanması için attığı dev aldım Tarsus’ta heyecan uyandırdı.



Tarihi geçmişimizin canlı şahidi Kızılmurat Mahallesi ve Tarihi Tarsus evlerinin tamamını 42. sokakta olduğu gibi düzenleyeceklerini dile getiren Şevket Can, “Tarsus’un sosyal hayatına da CAN gelecek” dedi.



Şevket Can, “Tarsus denince akla gelen ilk tarihi evlerdir. Bizlerde yerel yönetimler olarak, tarihimize sahip çıkacağız. Kızılmurat Mahallesini sosyal hayata ve turizme kazandıracağız. Ayağı yere basan, gerçekçi çalışmalarımızla gerçekleştireceğimiz proje kapsamında Vakıflar Bölge Müdürlüğümüzün de yardımı ile belediyemizce koordinasyon sağlanıp, Kızılmurat Mahallesi tamamen topyekün ele alınacak.



Mahallede yapılması planlanan lokantalar, kafeler, barlar, türkü evleri, hediyelik eşya dükkanları ve butik oteller ile mahallemiz Tarsuslu hemşehrilerimizin ve kentimize gelen yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olacak.”dedi.



Kızılmurat Mahalle Muhtarı Mustafa Sungur ise, “Şevket Can, hiçbir zaman bir dediğimizi iki etmedi, her zaman iyi günümüzde de, kötü günümüzde de yanımızda oldu. Biz şimdiden Şevket Can’a kazandı gözüyle bakıyoruz. Proje tanıtım toplantısına da katıldık. Projelerini çok beğendik. Mahallemizle ilgili projesi mahalleliler tarafından büyük ilgi gördü. Şevket Can’a inanıyoruz ve güveniyoruz. Projeyi destekliyoruz, mahallemiz Şevket Can’la güzelleşecek, değer kazanacak.”dedi.



Projeyi benimsediklerini ve takdir ettiklerini dile getiren mahalle sakinleri ise, “Evlerimiz değerlenecek, mahallemizde istihdam kapıları açılacak. İş ve aş sahibi olacağız. Dolayısıyla bizi heyecanlandıran bu projeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Gönülden desteklediğimiz, Şevket Can’a da çalışmalar başarılar diyoruz” dediler.



Bu haber toplam 1194 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
24.01.2014 20:06:42
10:06
23 Ocak 2014 Perşembe
ÇOK BEKLEDİK GELMEDİ, TARSUS CANLANACAK DİYEN ÇOCUKLAR 20 YAŞIN DA ASKER OLDU. 20 YIL SONRA HATIRLAMAK DA İYİDİR ŞEVKET BEY...
88.227.62.232
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2