:

:

:

Tarsus'taki Ekonomik Çöküntüyü Ortadan Kaldıracağız

CHP Tarsus Belelediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, Muhtar ve Kamyoncularla Buluştu
Tarih: 11 Şubat 2014 Salı 09:26
Tarsus'taki Ekonomik Çöküntüyü Ortadan Kaldıracağız
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Doktor Haluk Bozdoğan, göreve gelir gelmez ilk icraatlarının kentteki ekonomik çöküntüyü ortadan kaldırmak olacağını söyledi.



CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Doktor Haluk Bozdoğan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle muhtarları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Bozdoğan, daha sonra Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Feridun Ergül ile Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya’yı ziyaret etti.  



 Bozdoğan, ziyaretlerde, halk ve hak için çalışacaklarını belirterek, ‘’Bu kente ve halkına hizmetin en iyisini yapacağız’’ dedi.



Muhtarların, mahallelerin sorunlarını en iyi bilen insanlar olduğunu belirten Bozdoğan, ‘’Kendileriyle sürekli işbirliği içerisinde olacağız. Mahallelerde 10’ar kişilik halk komiteleri kuracağız.



Bu komitelerin belirleyeceği sorunları kent konseyinin gündemine taşıyacağız. Böylelikle kent konseyinin de daha iyi çalışmasını sağlayacağız’’ diye konuştu.



Doktor Bozdoğan, Tarsus’un sosyal, kültürel ve ekonomik olarak çöken bir kent konumunda olduğunu kaydederek, ‘’Göreve geldiğimizde ilk olarak Tarsus’taki ekonomik çöküntüyü kaldıracağız’’ dedi.



-MİLLETVEKİLİ VAHAP SEÇER-



Tarsus Kamyoncular Kooperatifi Feridun Ergül’e gerçekleştirilen ziyarete katılan CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer de, ‘’Fettullah Gülen hoca ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın arası son günlerde bozulunca biraz biraz Fetttullah Gülen’e yakın olan gazeteler bize yer vermeye başladı. Doğan grubu da geri duruyordu. Sermaye korkaktır , bulutlu havayı sevmez açık havayı sever. Baktı ki iktidar gidiyor iktidarın yolun sonu göründü ,bizim haberler yayınlanmaya başladı. Başbakan hakkında methiyeler dizen köşe yazarları şimdi genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye methiyeler dizmeye başladı.’’ Dedi.



Seçer, Türkiye’nin bir akıl tutulması yaşadığını ifade ederek, ‘’Cumhuriyet tarihinde duymadığımız görmediğimiz olaylar yaşanıyor. Hırsızın AKP’lisi, CHP’lisi. MHP’lisi yok, hırsız hırsızdır, hangi partiden olursa olsun’’ şeklinde konuştu.



Bu haber toplam 1039 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
11.02.2014 20:57:37
09:36
11 Şubat 2014 Salı
mhpliyim ama oyum sana sonsuz
88.231.196.103
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2