:

:

:

Tarsus'ta Ticaret Borsası'ndan Mersin Kızılay Şubesine Kan Bağışı

Tarsus Ticaret Borsası yöneticileri ve üyeleri Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi öğrencileri ile birlikte Kızılay'a Kan bağışında bulundu.
Tarih: 28 Nisan 2016 Perşembe 10:41
Tarsus'ta Ticaret Borsası'ndan Mersin Kızılay Şubesine Kan Bağışı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu'nun, öncülüğünde Borsa üyelerinin ve Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin katılımıyla 'Bir Ünite Kan Hayat Kurtarır ' sloganıyla başlatılan 'Kan Bağışı' kampanyası Borsa hizmet binasında gerçekleştirildi. Türk Kızılayı Mersin Şubesi Kan Merkezi personeli tarafından bağışçıların kan değerleri ölçüldükten sonra kan vermeye uygun olan bağışçıların kanları gerekli işlemlere tabi tutulmasının ardından ihtiyaç sahibi hastalara gönderilmek üzere alındı.

Tarsus Ticaret Borsası Yönetim Kurulu'nun kararıyla Kızılay Mersin Şubesi Kan Alma ekibini konuk ettiklerini ve Tarsus Teknik Eğitim Fakültesi öğrencileri ile Kan Bağışında bulunduklarını ifade eden Meclis Başkan Yardımcısı Yılmaz Karabulut; "Kan Bağışının önemine değinmek için, bu kanın bir gün herkese lazım olabileceğini ve bu nedenle herkesin kan vermesinin gerektiğini kamuoyuna anlatabilmek için böyle bir kampanya düzenledik. Bu tür kampanyaların artarak çoğalmasını temenni ediyoruz" dedi. 

Bu haber toplam 1453 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1