:

:

:

Tarsus'ta Eğitim Öğretim Haftası Etkinlikleri

2008-2009 Eğitim ve Öğretim Haftası 8 Eylül’de Başlayacak
Tarih: 2 Eylül 2008 Salı 23:50
Tarsus'ta Eğitim Öğretim Haftası Etkinlikleri
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ülke genelinde bu yıl 8 Eylül 2008 Pazartesi  tarihinde açılacak olan 2008-2009 eğitim ve öğretim yılı şehrimizde düzenlenecek olan tören ile açılacak.   

İlköğretim haftası töreni Atatürk anıtına çelenk sunulması ile saat:09.00’da başlayacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra buradaki tören sona erecek.                   

75. Yıl Kocatepe İlköğretim okulunda yapılacak tören ise saat:09.30’da saygı duruş uve İstiklal Marşının okunması ve öğrenci andının okunması ile başlayacak.         

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yapacaklar.  

İki öğrenci tarafından okunacak olan şiirler sonrasında SBS sınavında tüm soruları yapan öğrencilere ödül verilecek. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Halk Oyunları Ekibinin gösterisinden sonra İlköğretim Haftası anısına ağaç dikimi ve kitap dağıtımı sonrasında tören sona erecek. 

Aynı gün saat:14.00’da ise Kasım Ekenler İlköğretim Okulu öğrencileri,Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı, H. Köylügil İlköğretim Okulu öğrencileri, Garnizan Komutanı Binbaşı Abdulkadir Yavuz’u, Çağlayan İlköğretim Okulu Öğrencileri, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı,  Cumhuriyet İlköğretim Okulu Öğrencileri, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’yı, 27 Aralık İlköğretim Okulu öğrencileri, Emniyet  Müdürü Yaşar Aksoy’u,  M. İstemihan Talay Y.İ.B.O. Öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı’yı makamlarında ziyaret edecekler.


Bu haber toplam 865 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
öğrenci
00:00
3 Eylül 2008 Çarşamba
öncelikle kaymakam beyin müdürlere yapmış olduğu tavsiyeler mükemmel.asıl yazmak istediğim her törenin veya toplantının aynı okulda yapılması(75.yıl kocatepe i.ö o.)beni biraz rahatsız ediyor.sayın kaymakamım bu olayada lütfen el atın.çünkü farklı okullar görmek farklı ortam ve olaylarla karşılaşmak demektir.ben bu konuda çok rahatsızım.ayrıca ziyaretlerde hep kasım ekenler,hasan karamehmet, gibi okulların da yer alması rahatsız verici.birazda köy okulları gelsin görsün ortamı.eğitim ve öğretimin ancak başarılı olması öğrenciyi sistem içine almaktır.sadece okul-ev-tuvalet arası bir sistemin yı
85.106.183.239
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2