:

:

:

Tarsus’ta 49 İlköğretim Okulun Elektrik Borcu Bulunuyor

Ethem Sarı, “Hiç Bir Okul Elektriksiz Kalmayacak”
Tarih: 22 Ekim 2008 Çarşamba 23:50
Tarsus’ta 49 İlköğretim Okulun Elektrik Borcu Bulunuyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürü Ethem Sarı, merkezde bulunan 49 ilköğretim okulunun borcunun 350 Bin YTL olduğunu söyledi.

Gazetemiz muhabiri Aygül Tunç’a, konu ile ilgili bilgi veren Ethem Sarı, hiç bir okulun elektriğinin kesilmeyeceğini vurgulayarak, geçtiğimiz Ağustos ve Eylül aylarına ait okulların elektrik borcu olan 22 Bin YTL’nin de ödenerek, faiz kapsamına girmediğini söyledi.

Tarsus’ta merkezde bulunan 49 ilköğretim okulunun iki yıldır elektrik borcu olduğunu sözlerine ekleyen Ethem Sarı, “Merkezde eğitim ve öğretim veren 49 ilköğretim okulumuzun  iki yıldır faiz ödemesi ile toplam borcu 350 Bin YTL’dir.

Belirlenen toplam rakamın 56 Bin YTL’si ise faiz ödemesidir. Kurum olarak faiz ödemesi yapma yetkimiz bulunmamaktadır. Bundan dolayı okullarımızın elektrik borçlarının faizlerini biz kurum olarak ödemiyoruz.

Ancak elbette bu rakam bir şekilde ödenecektir.

Ödeneklerimiz içinde yer alan 130 Bİn YTL ile okullarımızın elektrik borcunun yüzde 50’si ödenmiş olacak. Yıl sonuna kadar da borcumuzu TEDAŞ’a ödemiş olacağız.

Okul yöneticilerimiz, öğrencilerimiz ve velileri bu konuda rahat olsunlar. Hiç bir okulumuz elektriksiz kalmayacak”diye konuştu.


Bu haber toplam 835 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2