:

:

:

Tarsus'lu Öğrencilerden Başkan Kocamaz’a Ziyaret

Fatih Sultan Mehmet ilköğretim okulu öğrencileri, İlköğretim Haftası nedeniyle Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti
Tarih: 8 Eylül 2008 Pazartesi 23:50
Tarsus'lu Öğrencilerden Başkan Kocamaz’a Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Fatih Sultan Mehmet ilköğretim okulu öğrencileri, İlköğretim Haftası nedeniyle Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ı makamında ziyaret etti.

Fatih Sultan Mehmet ilköğretim Okulu Müdürü Hasan Bucak ile birlikte  müdür yardımcısı Mustafa Tan, öğrenciler Mihriban Ağa, Canan Seyhan, Tülay Aydın ve Bahar Atıcı, Başkan Kocamaz’ı ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Ziyarete gelen öğrencilere Tarsus hakkında öğretici ve bilgilendirici açıklamalar yapan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, öğrencilerin ziyaretinden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

Başkan Kocamaz, “Biz bu dünyayı, Türkiye ve dolayısıyla Tarsus’u sizden emanet aldık. Onun için çok çalışacaksınız, vatanınıza ve milletinize hayırlı bir insan olacaksınız. Bizler siz gençlerden çok şey bekliyoruz. Size çok çalışmayı ve topluma saygılı bir insan olmayı bekliyoruz. Yeni eğitim ve öğretim yılı hepinize hayırlı olsun.” dedi.

Belediye Başkan Kocamaz, belediye olarak hedeflerini çocuklara yeşil bir çevre ve yaşanılır bilir modern bir Tarsus bırakmak olduğunu söyledi.


Bu haber toplam 914 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1