:

:

:

Tarsuslu Hayırsever Ömer Cırık'ın Bağışlarının Tespiti Yapılıyor

Tarsus’lu hayırsever Ömer Cırık, yaşamı boyunca edindiği mal varlığını bağışladığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kayıt işlemleri başladı
Tarih: 10 Temmuz 2008 Perşembe 23:50
Tarsuslu Hayırsever Ömer Cırık'ın Bağışlarının Tespiti Yapılıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus’lu hayırsever Ömer Cırık, yaşamı boyunca edindiği mal varlığını bağışladığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne  kayıt işlemleri başladı.

Dün Milli Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyeleri ile beraber  mal varlıkları yerinde incelenen Ömer Cırık, 600 Bin YTL değerinde dükkan ve arsa bağışlamıştı.

Tespit sorasında mal varlığı Tarsus İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne geçecek ve ihtiyaçlar dahilinde okul yapılacak.

YENİ HAYIRSEVERLER ARANIYOR

Tarsus’ta eğitim ve öğretimin daha kaliteli hale getirilmesi için yeni hayırsverlerin bağışların beklendiği ve  Ömer Cırık gibi hayırseverlerin bağış yaparak okul yaptırmaları bekleniyor.

Bilindiği gibi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yapılacak olan bağışlar sonrasında hayırseverin adı yapılacak okullara veriliyor.


Bu haber toplam 1155 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
KAPLAN COŞKUN
00:00
11 Temmuz 2008 Cuma
Ömer beyi gazeedeki yazılarda gördüm daha sonra telefonlaştık şimdi ise yakından tanıdığım meslektaşım ,ağabeyimiz.Bir keresinde Kendisiyle Sınav Dershanesinde buluşup Kızılaya gittik. Orada kendisi biz demeden ihtiyaçlarımzın olup olmadiğini sordu Kızılay Başkanımız Mustafa Beyde yeni yapılan ek yerin KLİMALARI ve KAPI PENCERELERİNİN eksik olduğunu söyledi inanırmısınız hç ikilemeden hemen yaptırmayıkabul etti ve yaptırdıda. Ne diyelim Ömer CIRIK gibi insan gibi insanların ALLAH İşini rast getirsin.
81.215.163.233
Ahmet AK
00:00
11 Temmuz 2008 Cuma
Kendisinin Kenzin köyüne yaptırdığı ilköğretim okulunu vaktiyle yerinde ziyaret ettim. Gerçek bir halk kahramanımız olarak kendisini tanıdım ve kutluyorum. Allah'ım hayırlı ve uzun ömür versi. Kendisinden razı olsun. Âmin.
88.255.28.35
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 6