:

:

:

Tarsus'a 33 Katlı Otel

Şevket Can, 'Tarsus'un Sembolü Olacak'
Tarih: 17 Ocak 2014 Cuma 10:21
Tarsus'a 33 Katlı Otel
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın Tarsus’un sembolü olacak 33 katlı otel projesi bir kez daha heyecanlandırdı. 75. Yıl Açık Hava Gösteri Merkezin bulunduğu noktaya yapılması düşünülen beş yıldızlı 33 katlı otelin projesi hazır. Yüksekliğinin 102 metre olması beklenen projede  Bin 200 araçlık katlı otopark, sinema salonları, iş merkezleri, ofis, bürolar, AVM, yüzme havuzu, düğün salonu, toplantı salonları ve fitnes salonları bulunuyor.



Tarsus için yüzlerce proje hazırladıklarını dile Şevket Can, 33 katlı otelin Tarsus’un sembolü olacağını dile getirerek, bu projenin Tarsus için hazırladıkları yüzlerce projeden biri olduğunu söyledi.



Şevket Can, “Daha önce planlaması yapılan 33 katlı Tarsus’un simgesel yapısı olacak otel, iş merkezi, alışveriş merkezi, sineması, kafeteryası, nikâh salonu ve çok amaçlı salonları bulunan zemin altında iki katlı otoparkı bulunan tesisi yap-işlet devret modeli ile ya da kat karşılığı yaptıracağız. Projelerimizi tamamen belediyenin bütçesine göre hazırladık. Tamamen yapabileceğimiz projeleri açıkladık. Önümüzdeki günlerde diğer projelerimizi de detaylarıyla anlatmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz 20 yılda yapılanları tek tek ayrıntıları ile anlatmaya gerek duymuyorum.  Zaten yapılanları gören ve takdir edenler sizlersiniz. 20 yıldır sizler bize güvendiniz, bizde bu güveninizi boşa çıkarmamak için gece gündüz demeden çalıştık. Allahın izni ile de 30 Marttan sonra da çalışmaya devam edeceğimize candan, yürekten inanıyorum” dedi.



Öte yandan otel yapımının ardından doğacak gösteri merkezi ihtiyacı da, Bağlar Mahallesi Sabit Semt Pazarı yanındaki alana yapılacak Tarsus Arena Gösteri Merkezi ile giderilecek.



Bu haber toplam 1266 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2