:

:

:

Tarsus Zabıta Müdürü Gözener, Ameliyat Oldu

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Ramazan Gözener, Medical Park Tarsus Hastanesi’nde safra kesesi iltihabı ameliyatı oldu.
Tarih: 13 Haziran 2017 Salı 10:13
Tarsus Zabıta Müdürü Gözener, Ameliyat Oldu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Ameliyatı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan yaptı.

Medical Park Tarsus Hastanesinden yapılan yazılı açıklama şöyle:

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Ramazan Gözener, safra kesesindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu.

Gözener’in ameliyatı Medical Park Tarsus Hastanesi’nde laparoskopik yöntemle gerçekleşti. Ameliyatı Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan yaptı. Eşi Gülbeyaz Gözener, ameliyat sürecinde Mustafa Ramazan Gözener’i bir an olsun yalnız bırakmadı. 

SANCILARI SON HAFTALARDA ARTMIŞTI

Bir süredir karın ağrısı yaşayan Mustafa Ramazan Gözener, son haftalarda yemeklerden sonra sıkıntısı şiddetlenmeye başlayınca Medical Park Tarsus Hastanesi’ne gitti. Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. İbrahim Halil Karakan’ın yaptığı muayene ve tetkiklerde, Gözener’e safra kesesi iltihabı (akut taşlı kolestit) teşhisi kondu. Op. Dr. Karakan, tedavi için ameliyat gerektiğini söyledi. Bunun üzerine Gözener’e, Op. Dr. İbrahim Halil Karakan ve ekibi tarafından laparoskopik (kapalı) yöntemle operasyon uygulandı.

 YEMEK SONRASI AĞRILARA DİKKAT

Yaklaşık 45 dakika süren operasyonun ardından Mustafa Ramazan Gözener hastanede 1 gün kontrol altında tutulup taburcu edildi. Op. Dr. Halil Karakan hastanın konforu ve operasyon sonrası günlük hayatına kolayca dönebilmesi için uygulanan laparoskopik ameliyatın başarılı geçtiğini söyledi. Op. Dr. Karakan, Gözer’in yaşadığı örnekten yola çıkarak, safra kesesi iltihabıyla ilgili uyarıda da bulundu. Karakan, “Yemeklerden sonra karın ağrısı yaşayanların, safra kesesi iltihabı riskine karşı doktora gitmelerinde fayda var” dedi.

(KAYNAK:Medical Park Hastanesi )

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2