:

:

:

Tarsus Yapılan “Intel Öğretmen Programı Temel Kursu” Başarı İle Tamamlandı

Tarsus Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenlerinin katıldığı “Intel Öğretmen Programı Temel Kursu”başarı ile tamamlandı.
Tarih: 24 Kasım 2008 Pazartesi 23:50
Tarsus Yapılan “Intel Öğretmen Programı Temel Kursu” Başarı İle Tamamlandı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu öğretmenlerinin katıldığı “Intel Öğretmen Programı Temel Kursu”başarı ile tamamlandı.

Kapanış törenine katılan Şube Müdürü Hasan Doğan kapanış konuşmasında; “Millî Eğitim Bakanlığı ile Intel arasında Yüz yüze ve online eğitimi bir arada içeren yeni bir karma eğitim modeline geçmeyi amaçlayan iş birliği protokolü 24.10.2007 tarihinde imzalanmıştı.

İmzalanan bu protokol gereği tüm ülke genelinde olduğu gibi; ilçemizde’ de Tarsus Lisesinde ve Hasan Karamehmetler İlköğretim okulunda kurslarımız devam etmektedir.

2005 yılından bu yana önceki versiyonu olan “Intel Gelecek için Eğitim Kursu” ve “Intel Öğretmen Programı Temel Kursu” adı altında ilçemizde 37 grupta 663 öğretmenimiz bu eğitimlere alındı.

2011 yılı sonuna kadar tüm öğretmenlerimizin bu kurstan geçmesini planlıyoruz.” diyerek sözlerine devam eden Hasan Doğan “Bu kursun amacı 21. Yüzyıl eşiğine gelmişken, proje tabanlı ve Bilgisayar destekli eğitim ile, öğrencilerimize direkt bilgi vermek yerine; doğru bilgiye ulaşmanın yollarını gösteren bu programın öğretmenlerimize faydalı olacağına inanıyorum. 3 haftada 60 saat’lik bu eğitimi tamamlayan öğretmenlerimiz okullarına döndüklerinde buradan aldıkları bilgiler ile, geleceğimiz olan gençlerimizin kendine güvenen, sorumlu, iletişim becerileri gelişmiş, eleştirel düşünme becerilerine sahip, problemleri tanımlayabilen ve çözebilen, sosyal sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmek konusunda çok daha etkin olacaklarına inanıyorum!” dedi.

Konuşmanın ardından Şube Müdürü Hasan Doğan, Eğitim Görevlisi Deniz Aksoy ve  Eğitim Görevlisi Veli Yıldız ile birlikte kursu başarı ile tamamlayanların 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayıp; bundan sonraki meslek yaşantılarında başarılar dileyerek sertifikaları dağıtıldı.


Bu haber toplam 823 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2