:

:

:

Tarsus Tümay’dan Ödüllü Sınav

Tarsus Tümay Dershanesi % 25’ten % 100 varan oranlarda kayıt indirimi imkanı sunan ödüllü bir sınav düzenliyor
Tarih: 2 Temmuz 2008 Çarşamba 23:50
Tarsus Tümay’dan Ödüllü Sınav
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus’ta pek çok konuda ilkleri gerçekleştirerek üçüncü yılına giren Tümay Dershanesi ağustos ayında ödüllü sınav düzenliyor.

Mezun olmuş ÖSS adaylarının girebileceği ödüllü sınavlar,  3–4 Ağustos 2008 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ödüllü sınavda başarılı olan öğrencilerimize, başarı oranlarına göre kayıt ücretlerinde indirim uygulanacak. % 100,  % 75,  P,  % oranlarında indirim imkanından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin 31 Temmuz 2008 tarihine kadar Tümay Dershanesi’ne başvurmaları gerekiyor.

Sınavlar konusunda açıklama yapan Dershane Müdürü M.Ramazan Aydın,”Tümay Dershanesi olarak Tarsus’ta pek çok konuda ilklere imza atmış bir dershaneyiz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Tarsuslu ÖSS adaylarına dershaneye kayıtta çeşitli imkanlar sunduk. Daha önce düzenlediğimiz  ‘90 Altın Öğrenci’ sınavlarında ve erken kayıtlarda indirim hakkı kazanan öğrencilerin hepsi ara sınıflarda ya da son sınıfta okuyan öğrencilerdi.

Biliyorsunuz, temmuz ayının ortalarında ÖSS sonuçları açıklanacak. Maalesef bazı öğrencilerimiz sınavı kazanamayacak. Bu durumda yaşayacakları moral bozukluğunu gidermek, onlara yardımcı olmak, gelecek yıl için yeniden motive olmalarını sağlamak istedik.

Hangi nedenle olursa olsun sınavı kazanamayan mezun öğrencilerimize de bir şans vermek istiyoruz.

Tarsus halkı ve sevgili öğrenciler bugüne kadar kendileri için hazırladığımız her fırsatı teveccühle karşıladılar. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu sınavlarda da yoğun bir katılım bekliyoruz.” dedi.

ÖSS sonuçları açıklandıktan hemen sonra yapılacak bu ödüllü sınavlara katılımın yüksek olmasını beklediklerini söyleyen dershane kurucusu Halit UÇAN, sınava katılmak isteyen öğrencilerin en geç 31 Temmuz 2008 tarihine kadar Tümay Dershanesi’ne giderek kayıt yaptırmalarını istedi.


Bu haber toplam 1103 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 3