:

:

:

Tarsus TSO Meclis Toplantısı Yapıldı

Tarsus TSO Meclis Toplantısı Yapıldı
Tarih: 27 Haziran 2024 Perşembe 17:35
Tarsus TSO Meclis Toplantısı Yapıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı başkanlığında yapıldı. Toplantıda gündem konularının yanı sıra kent ve bölge ekonomisindeki gelişmeler değerlendirildi. 
Tarsus TSO’da Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti. Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı yönetiminde gündem konularının görüşüldüğü toplantıda daha sonra Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, aylık ve dönemsel olarak gerçekleşen faaliyetler hakkında meclise bilgi verdi. Tarsus ve bölge ekonomisini kalkındıracak stratejik hedeflerde gelinen son durumu aktaran ve bu doğrultuda yaptıkları çalışmaları paylaşan Başkan Koçak, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nin önemli bir model olarak ele alınmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. 
Yeni dönemde istihdamın en önemli moddoları olduğuna vurgu yapan Başkan Koçak, bu kapsamda çeşitli kurumlarla işbirliği halinde ortak proje çalışmalarına başladıklarına da değindi. Daha sonra serbest kürsüye gelerek söz alan meclis üyeleri kendi sektörleriyle ilgili görüş ve önerilerini değerlendirerek beklentilerini aktardı.
 
Bu haber toplam 255 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1