:

:

:

Tarsus TSO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Tarsus TSO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
Tarih: 30 Mayıs 2024 Perşembe 16:09
Tarsus TSO Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Mayıs ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı’nın başkanlığında gerçekleştirildi
Toplantıya konuk olarak katılan Tarsus Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Aydın, üniversitenin büyüme süreci ve iş dünyası ile olası işbirlikleri hakkında bilgi verdi.
Toplantıda, Tarsus TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, yürüttükleri çalışmalar ve stratejik hedefler konusunda gelinen son durumu aktardı. Koçak, özellikle üniversite ve sanayi işbirliği noktasında planladıkları projelere değindi Rektör Prof. Dr. Orhan Aydın, Tarsus Üniversitesi’nin 6 yıllık büyüme serüvenini anlatarak, ortak çalışma ve projeler için işbirliğine açık olduklarını vurguladı. “İşbirliğine hazırız” diyen Aydın, iş dünyasının taleplerine cevap verebilecek, teknoloji odaklı bir yapı ile üniversiteyi daha da geliştirmeyi hedeflediklerini ve bu kapsamda kent için tüm dinamiklerle birlikte çalışmaya devam ettiklerini belirtti.
Toplantının ilerleyen bölümünde, meclis üyeleri serbest kürsüde söz alarak iş dünyasının beklentilerini ve bölge ile sektörlerdeki gelişmeleri değerlendirdi. Toplantı, Tarsus’un ekonomik ve sosyal gelişimi için önemli adımlar atılması gerektiği yönünde yapılan değerlendirmelerle sona erdi.
Bu haber toplam 175 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2