:

:

:

Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı

Tarsus Ticaret Borsası Yılın Son Meclis Toplantısını Yaptı
Tarih: 28 Aralık 2023 Perşembe 17:29
Tarsus Ticaret Borsası  Yılın  Son Meclis Toplantısını Yaptı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Ticaret Borsası Aralık Ayı Olağan ve Yılın Son Meclis Toplantısını Meclis Başkanı Murat Kaya başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Teke ve Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 
Meclis toplantısında; 2023 yılı faaliyetleri değerlendirilerek, 2024’e yönelik hedefler ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulunuldu. 
Yılın son meclis toplantısının açılışında konuşan Meclis Başkanı Murat Kaya, Tarsus’un Düşman İşgalinden kurtuluşunun 102. Yılını kutlayarak şehitlerimize ve Tarsuslu vatanseverlere rahmet diledi. 
Meclis Başkanı Murat Kaya, istikralı bir ekonomi, iş dünyasının 2024 yılına yönelik beklentileri ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 
İklim değişikleri, savaşlar, salgın hastalıklar ve gelişen dünya nüfusunun tarım ve gıdanın önemini her geçen yıl daha da arttırdığına işaret eden Meclis Başkanı Murat Kaya, "Bizimle birlikte dünya ülkeleri de büyük bir dönüşüm süreci yaşıyor. Bu dönüşüm sürecinde geride kalmamak, özellikle tarımsal üretimde ve pazarlamada oyun kurucu ülkeler arasında yer alabilmek için ürettiğimize, ürettiğimizi en iyi şekilde satabilmemize olanak sağlayacak teknolojilerinden en iyi şekilde istifade etmemiz gerekiyor " dedi.  
Bu haber toplam 636 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4