:

:

:

Tarsus Otizm Derneği Özel Çocuklarımız İçin Sertifika Töreni Düzenledi

Tarsus Otizm Derneği Özel Çocuklarımız İçin Sertifika Töreni Düzenledi
Tarih: 20 Temmuz 2024 Cumartesi 11:57
Tarsus Otizm Derneği Özel Çocuklarımız İçin Sertifika Töreni Düzenledi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
 Tarsus Otizm Derneği, özel çocuklarımız için düzenlediği spor ve fiziksel etkinlik kursunun sonunda anlamlı bir sertifika töreni gerçekleştirdi
Dernek Başkanı Fatih Düzenli’nin ev sahipliğinde yapılan tören, 18 Temmuz Perşembe günü saat 17.00’de +1 Cafe’de düzenlendi. Etkinliğe ilgi büyüktü ve önemli isimler katılım gösterdi.
Tarsus Kaymakamı Mehmet Ali Akyüz ve Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç, törende hazır bulundu. Tören, özel gereksinimli çocuklar ve aileleri için unutulmaz anlara sahne oldu. Katılımcılar, çocukların elde ettikleri başarıları ve gösterdikleri gelişimi büyük bir gururla izledi.
Başkan Ali Boltaç, törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Tarsus Otizm Derneği ile ortak hizmet projesi kapsamında yer tahsisi sağladığımız +1 Cafe’mizde, özel gereksinimli çocuklarımızın ‘Spor ve Fiziksel Etkinlik Kursu’ sertifika törenine katılım sağladık. Çocuklarımızın gelişimini sağlayacak etkinlik ve projeleri desteklemeye her daim devam ediyor, kendilerini tebrik ediyoruz. Bu tür projeler, çocuklarımızın sosyal ve fiziksel gelişimlerine büyük katkı sağlıyor.”
Fatih Düzenli ise konuşmasında, “Bu anlamlı törene katılan herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın gelişimi için birlikte çalıştığımız tüm paydaşlara minnettarız” dedi.
Törenin sonunda, kursa katılan tüm çocuklara sertifikaları takdim edildi. Aileler ve katılımcılar, çocukların bu başarılarını kutlayarak onlara destek oldular.
Tarsus Otizm Derneği’nin düzenlediği bu etkinlik, özel gereksinimli çocukların sosyal ve fiziksel gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.
Bu haber toplam 146 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1