:

:

:

Tarsus Meslek Yüksekokul Binası, Sağlam Çıktı

Kaymakam Gödekmerdan, “Binanın Yeniden Kullanıma Açılması Yönünde Çalışmalarımız Devam Ediyor”
Tarih: 25 Kasım 2008 Salı 23:50
Tarsus Meslek Yüksekokul Binası, Sağlam Çıktı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Meslek Yüksekokul binası çok yakında onarılarak, yeniden eğitim alanında değerlendirilecek.

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, atıl vaziyette olan binanın kısa bir zaman önce İl Bayındırlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından verilen rapor sonucunda sağlam olduğunu ifade ederek,”Tarsus’ta uzun yıllar Meslek Yüksekokulu olarak hizmet veren binanın, bazı bölümlerinde oluşan çatlaklar nedeniyle boşaltılmıştı. İl Bayındırlık Müdürlüğü yetkililerince hizmet binasında yapılan incelemeler sonucunda sağlamlık raporu verildi. Bu binanın yeniden değerlendirilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor.”dedi.

BİNA GÜÇLENECEK

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Şahin Mahallesinde şu anda boş olan ve kullanılmayan Meslek Yüksekokulu’na ait bazı bölümleri onarılarak, güçlendirilmeye gideleceğininde altını çizerek, “İl Bayındırlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından verilen sağlamlık raporundan sonra binanın bazı bölümlerinde güçlendirme çalışmalarını, önümüzdeki günler içinde başlatacağız. Böylelikle bina daha modernleşerek, güçlendirilmiş olacak”dedi.     

LİSE OLARAK KULLANILACAK

Tarsus Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Meslek Yüksekokulu hizmet binasının, Anadolu Lisesi yada Otelcilik Turizm Meslek Lisesi olarak kullanılması yönündeki çalışmalarının bulunduğunu vurgulayarak,”Tarsus’ta ihtiyaç haline gelen ve önümüzdeki yıllarda turizm sektöründe hizmet verebilecek eğitimli kişilerin yetiştirilmesi için Otelcilik Turizm Meslek Lisesi olarak bu binanın yeniden eğitim ve öğretime açılmasını istiyorum.

 Keza bu binamız Anadolu lisesi olarakta hizmet verebilir. Tarsus Meslek Yüksekokulu’nun, yeniden kullanılması yönünde iki seçeneğimiz var.”diye konuştu.


Bu haber toplam 870 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2