:

:

:

Tarsus HEM'in Verdiği KPSS Kursu Başarılı Sonuçlar Vermeye Başladı

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Yıldırır, açılan Kamu Personoli Seçme Sınavında istenilen başarıyı yakaladıklarını kaydetti.
Tarih: 17 Kasım 2008 Pazartesi 23:50
Tarsus HEM'in Verdiği KPSS Kursu Başarılı Sonuçlar Vermeye Başladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Yıldırır, açılan Kamu Personoli Seçme Sınavında istenilen başarıyı yakaladıklarını kaydetti.

Yıldırır, konu ile ilgili olarak şu yazılı açıklamayı yaptı:

“İlçemiz Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce, Tarım Ziraat Odası Başkanlığı tarafından tahsis edilen KPSS kurs merkezimizde, 2007-2008 Yaz döneminde 01.07.2008-19.09.2008 tarileri arasında 5 grup halinde 120 kursiyere, her bir kursiyere 283 saatlik KPSS kursları düzenlendi. 21 Eylül’de yapılan KPSS sınav sonuçları, açıklandı.

Ortaöğretim mezunları için 1.483.765 kişinin katıldığı sınavda, Merkezimiz kursiyelerinden Ali Kara 97.819 puanla Türkiye 25.si olmuştur. Toplam Ön Lisans ve Ortaöğretim mezunlarından, 120 kursiyerden 62 adedi 70 puan ve üzeri almıştır. Bu faaliyetlerin yapılmasından başta Kaymakamlığımız olmak üzere binanın Kurumumuza tahsis edilmesinde Ziraat Odası Başkanı Ali Ergezer’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve bu kurslarda görev alan Türkçe Öğretmenlerimiz Mehmet Salih Özçiftçi, Hakkı Genç’e, Matematik Öğretmenimiz Erkan Ergüler’e, Tarih Öğretmeni Hülya Ateş ve Ahmet Dikmen’e, Coğrafya Öğretmenimiz Abdulkadir Göde’ye, Vatandaşlık Öğretmeni Ahmet Oktay’a, Eğitim Bilimlerinde şuan öğrtmen adayları için devam eden KPSS kursunda görevli Melek Kaplanoğlu’na Kurumumuz adına teşekkür eder başarılı çalışmalarının bundan önce olduğu gibi bundan sonrada devamını dileriz.”


Bu haber toplam 1229 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 4