:

:

:

Tarsus HEM Planlama Kurulu Toplantısı Yapıldı

2007-2008 Eğitim ve Öğretim Yılında Toplam 9 bin 104 Kişiye Kurs Verildi
Tarih: 21 Eylül 2008 Pazar 23:50
Tarsus HEM Planlama Kurulu Toplantısı Yapıldı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü 2008-2009 Planlama Kurulu toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan başkanlık yaparak, çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Halk Eğitim Merkezlerinin hizmet ve danışmanlık konularında vatandaşa en iyisini sunmakla mükellef kurumlar olduğunu söyleyen Kaymakam Gödekmerdan, çalışmaların değerlendirilmesi, önlemlerin alınması ve buna göre yönlendirilmesi için yıl içinde planlama toplantısını düzenlediklerini söyledi.

2007-2008 eğitim ve öğretim yılında toplam 9 bin 104 kişinin çeşitlli kurslardan yararlandığını ve bu rakamın 5 bin 316’sının kadın, 3 bin 788’nin erkek olduğunu belirterek, açılan kurs sayısının 412’ye ulaştığını vurguladı. 2008-2009 eğitim ve öğretim yılında çeşitli meslek kurslarının kayıtlarının devam ettiğini ve 1 ve 16 Eylül tarihleri arasında toplam 224 kişinin kayıt yaptırdığını ve 11 kursun açıldığını ifade eden Kaymakam Gödekmerdan, vatandaşların talepleri doğrultusunda kursların açılmaya devam edeceğini kaydetti.

Daha sonra söz alan Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tuncay Yıldırır, “Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş, herhangi bir kademesinde bulunmuş ve çıkmış kişiler; okuma yazma öğretimi, eksik eğitimlerinin tamamlanması, destek sağlayıcı eğitim verilmesi, tamamlama programlarının uygulanması, mesleki kültürel ve sosyal beceri kazandırılması, mevcut bilgi ve becerilerinin artırılması, amacı ile eğitim öğretim hizmeti sunmaktır.”dedi.

Toplantıya kentimizde bulunan çeşitli müdürlükler ve oda başkanları katıldı.


Bu haber toplam 930 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2