:

:

:

TARSUS HEM MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2 KURS

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Yıldırır, eczanelerde ihtiyaç duyulan ara elamanı yetiştirmek amaçlı açılan “Eczacı Destek Personeli Yetiştirme Kursu”nun başladığını kaydetti
Tarih: 3 Temmuz 2008 Perşembe 23:50
TARSUS HEM MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2 KURS
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Yıldırır, eczanelerde ihtiyaç duyulan ara elamanı yetiştirmek amaçlı açılan “Eczacı Destek Personeli Yetiştirme Kursu”nun başladığını kaydetti.

Türkiye Eczacılar Birliği ve Türkiye Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Merkezi arasında bu yıl yapılan protokol ile ihtiyaç duyulan ara elamanların yetiştirmek üzere Tarsus’ta bu kursu açtıklarını ifade eden Tuncay Yıldırır, “En az 1 yıllık SSK primi yatırılmış kişilerin kursumuza gelebiliyor. Sağlık Meslek Lisesinde başlayan kursumuza bugün 90 kişi katılıyor. 3 Grup halinde kursumuz açıldı. Teorik  Bin 256, Pratik Bin 200 olmak üzere toplam Bin 456 saatten  oluşturduk. İleride yeniden talep olmasıyla birlikte bu kursumuzu açacağız”dedi.

DEVLET MEMURLUĞU SINAVI KURSU AÇILDI

Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Merkezi Müdürü Tuncay Yıldırır, Tarsus’ta Devlet Memurluğu Sınavına hazırlananlar için kurs açıktıklarını belirtti

Halk Eğitim Merkezi ve Ziraat Odası işbirliği ile lise ve Yüksek okul mezunlarına yönelik Devlet Memurluğu Sınavına Hazırlık kursunun 1 Temmuz itibari ile başladığını ve kursun toplam 300 saatten oluştuğunu vurguladı.


Bu haber toplam 1089 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1