:

:

:

Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, Şevket Can'ı Ziyaret Etti

Belediye Olarak İstihdam Yaratmak İsteyenlerden Tek Koşulumuz Tarsusluyu Bünyelerinde Çalıştırmaları Olacak
Tarih: 14 Nisan 2014 Pazartesi 10:20
Tarsus Gazeteciler Cemiyeti, Şevket Can'ı Ziyaret Etti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kentte yatırım yapmak isteyen tüm yatırımcılara gerekli kolaylıkları sağlayacaklarını söyledi.



Tarsus Gazeteciler Cemiyet Başkanı Emre Geçim başkanlığında yönetim kurulu üyeleri Cemal Dolaşmaz, Recep Hüdayi Ünal, Ali Salgıt, üyeler Hilmi Dolaşmaz, Asena Şadiye Sarıca ve Aygül Tunç, Tarsus Belediye Başkanlığına seçilen Şevket Can'a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.



-YATIRIMCILARA KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK ANCAK TEK ŞARTIMIZ VAR-



Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, kentin kalkınması ve istihdam alanında yeni girişimlerin hayata geçmesi noktasında yatırımcılara tüm kolaylıkları sağlayacaklarını söyleyerek, 'Tarsus'un gelişimi noktasında elimizden ne geliyorsa yapacağız. İstihdam yaratmak isteyen girişimcilere kapımız sonuna kadar açık. Tarsus Belediyesi olarak istihdam alanı oluşturmak isteyen herkesten bir koşulumuz olacak. O da şudur ki, ikametgahı bu şehirde olan insanları bünyelerinde çalıştıracaklar. Tek şartımız budur.' dedi.



-HİZMETİMİZİN AYRIMI ASLA OLMAYACAK-



Tarsus'ta yaşayan her kesim ile birlik ve beraberlik içerisinde yaşamaya devam edeceklerine vurgu yapan Belediye Başkanı Şevket Can, 'Hizmetimiz ayrımı asla olmayacak. Bu kentte yaşayan herkese hizmeti eşit bir şekilde tüm birimlerimiz verecek. Bundan kimsenin kuşku olmasın. Halka hizmet için geldik ve en güzel, en kaliteli hizmetimiz nasıl olacak süreç içinde görülecek.' diye konuştu.



-HALK GÜNLERİ DÜZENLEMEYİ PLANLIYORUZ-



Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilerleyen zaman içinde 'Halk Günleri" düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm yolları üreteceklerini söyleyerek, belediye bünyesi içerisinde yer alan tüm birim müdürleri  ile birlikte halkın kendilerine rahatlıkla ulaşabilecekleri "Halk Günleri" ile sorunları tespit edeceklerini ifade etti.



            - BAŞKAN CAN ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR -



30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Tarsus Belediye Başkanı seçilen Başkan Şevket Can’a hayırlı olsun ziyaretleri aralıksız sürüyor.



Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı tebrik etmeye gelen vatandaşların ardı arkası kesilmiyor. Tarsuslu vatandaşlar başta olmak üzere iş, siyaset ve spor camiasının renkli simaları Belediye Başkanı Can’a tebrik ziyaretlerinde bulundular.



Belediye Başkanı Şevket Can’ı, ziyaret eden konukları arasında bürokrat, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, partililer, sivil toplum kuruluşları, dernekler, işadamları, muhtarlar ve vatandaşlar yer aldı.



Ziyaretlerden memnunluk duyduğunu belirten Başkan Can, "Tebrik ziyaretleri ile bizi seven ve destekleyen dostlarımızı bu anlamlı günde yanımızda görmek beni çok mutlu etti" dedi.



Konukları ile yakından ilgilenen ve tebrikleri tek tek kabul eden Belediye Başkanı Can, kendisine duyulan güven ve teveccüh ile bu göreve getirenleri mahcup etmemek için çalışacağını vurguladı.



 



 



Başkan Can ve Meclis Üyeleri Kati Mazbatalarını Aldı



Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bütün meclis üyeleri ile birlikte güzel hizmetler yapacaklarını söyledi.



2014 yerel seçimlerinin kesin sonuçlarının açıklanmasının ardından İlçe Seçim Kurulu Belediye Başkanı Şevket Can’a ve meclis üyelerine kati mazbatalarını törenle verdi.



Adliyede yapılan programda Tarsus İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Kadir Abdi İmamoğlu, mazbataları törenle verdi.



Hakim İmamoğlu, “2014 Mahalli İdareler Seçimleri dolayısıyla mazbata töreni için toplanmış bulunuyoruz. Biliyorsunuz, Tarsus ilçemizde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimleri sonuçları kesinleşti.



Sonuçların kesinleşmesi ile birlikte Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeliğine seçilen arkadaşların kati mazbatalarını teslim etmemiz gerekiyor.



Seçimler sonucunda belediye başkanlığını kazanan Sayın Şevket Can’a Belediye Başkanı olduğuna ilişkin mazbatasını takdim ediyoruz. İlçe seçim kurulumuz adına kendisini şahsen tebrik ediyoruz. Aynı zaman da görevinin, gerek kendisine gerekse, Tarsus’umuza hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi.



İlçe Seçim Kurulu Başkanı İmamoğlu’na teşekkür eden Başkan Can, seçimde görev alan tüm çalışanlara teşekkür etti.



Hizmet için yola çıktıklarını altını çizen Başkan Can, “Bizde Belediye Başkanı mazbatamızı aldık. Şehrimize güzel hizmetler yapmayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin. Biz Tarsus’ta yaşayan bütün insanlarımızın belediye başkanıyız. Güzel hizmetleri hep birlikte yapmayı, bütün meclis üyesi arkadaşlarımızla beraber sadece bizim siyasi meclis üyelerimiz değil, diğer partili meclis üyeleri ile ortak bir şekilde çalışma yaparak şehrimize güzel hizmetler yapmayı düşünüyoruz. İnşallah hep birlikte ortak düşünce, ortak çalışmayla şehrimize güzel hizmetler yapmayı Cenab-ı Allah bizler nasip etsin diyorum” şeklinde konuştu.



Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Şevket Can ve belediye meclis üyeleri kati mazbatalarını aldılar.



Bu haber toplam 1932 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1