:

:

:

Tarsus DUYMED Yeni Yerine Taşınıyor

DUYMED Özel Eğitim Merkezi Yeni Binasında Yakında Hizmete Giriyor!
Tarih: 10 Eylül 2008 Çarşamba 23:50
Tarsus DUYMED Yeni Yerine Taşınıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus’ta özel eğitim hizmeti açısından önemli bir yere sahip olan DUYMED Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yeni binasına taşınmaya hazırlanıyor.

7500 m2 alan üzerine 4000 m2 kapalı alana sahip muhteşem yeni binasında , hidroterapi havuzu, mini tarım ve hayvanat bahçesi, fizik tedavi ünitesi, beden eğitimi ve  sağlık ünitesi, basketbol, futbol ve tenis sahaları, yüzme havuz, kültür merkezi, bilgisayar ünitesi, oyun odaları, iş - uğraş atölyeleri, modern ve ferah bireysel ve grup odaları ile yüksek standartta özel eğitim hizmeti verilmesi amaçlanıyor.

İşitme ve konuşma eğitimi, ses eğitimi, zihinsel ve fiziksel eğitim, öğrenme güçlüğü, hiperaktivite, down sendromu, iş-uğraş eğitimi, mesleki eğitim, okul destek eğitimi, aile danışmanlığı gibi hizmetlerin yer aldığı DUYMED Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, uzman kadrosu ile verdiği kaliteli eğitimi yeni binasında modern donanımlarla daha da perçinlemiş oluyor. 

Yeni binanın açılış öncesi bir açıklama yapan DUYMED kurucusu Serkan Kıraç, “özel çocuklarımızın mevcut potansiyellerine en iyi şekilde işlevsellik kazandırıp bağımsız yaşama gücü vermek amacıyla kendimize sevgi ve özveriyi ilke edindik” dedi.

Kıraç, “ her şeyin hızla değiştiği bir dünyada, eğitilmiş insan potansiyelinin yetiştirilmesi ve eğitim sistemlerinin iyileştirilmesi gerekmektedir.

Bu düşüncelerle inşa ettiğimiz yeni binamızda özel çocuklarımızın bedeni, zihni ve sosyal becerilerini geliştirecek şekilde ihtiyaç duydukları alana göre eğitimden yararlanmaları bizim en büyük mutluluğumuz olacaktır” açıklamasında bulunan  Kıraç, Mersin Oteli (Şelale) civarında çok yakında hizmete girecek yeni binamızda eğitim ihtiyacı olan  bütün öğrenci velilerimizi bekliyoruz” dedi.
Bu haber toplam 1084 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
özlem beyazkaz
00:00
11 Eylül 2008 Perşembe
bu benim okulum:)
78.160.204.96
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2