:

:

:

Tarsus Amerikan Kolejinde Kariyer Günü Bugün

Özel Tarsus Amerikan Kolejinde “Kariyer Günü” etkinliği bugün yapılacak. Konu ile ilgili olarak şu yazılı açıklama yapıldı:
Tarih: 18 Kasım 2008 Salı 23:50
Tarsus Amerikan Kolejinde Kariyer Günü Bugün
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Öğrencilerimizin hedef belirleyerek, doğru meslek seçimlerine ve ÖSS Sınavı hazırlığı konusunda büyük katkı sağlayacağına inandığımız “Kariyer Günü 2008/2009” Etkinliğimiz 19 Kasım 2008 Çarşamba günü (yarın) 09:00 –16:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Çeşitli meslek gruplarından 14 konuşmacının yer alacağı etkinlikte, konuşmacıların meslek tanıtım sunumlarının öğrencilerimizi doğru meslek seçimlerine, hedef belirlemelere ve iş ortamı hakkında detaylı bilgiler edinerek meslek seçimlerine katkı sağlayacağı inancındayız.

Sunumlar 40 dk. sürelerle yapılıp, konuşmacılar mesleklerinin gerektirdiği kişisel nitelikler, mesleklerinin zorlukları ve kişiye sağladığı avantajlar, iş bulma olanakları, çalışma ortamı ve gelir durumu gibi konularda öğrencilerimizi bilgilendirici deneyimlerini paylaşacaklardır.

Basın Yayın ve Gazetecilik alanında TAC 55 mezunu Gazeteci-Yazar Mete AKYOL, Tıp alanında TAC 83 mezunu Psikiyatrist Dr. M. Levent SOYLU, TAC 70 mezunu Jinekolog Dr. A. Rıza TAZE, TAC 94 mezunu Diş Doktoru Dr. Eda IŞIKSAL YATAĞAN, Hukuk alanında TAC 75 mezunu Avukat M. Cengiz SÖNMEZ ve TAC 81 mezunu Avukat Dr. M. Çağrı BAĞATUR, İç-Mimarlık ve Tasarım alanında TAC 92 mezunu İç Mimar Renin ARPAÇ AYVA, Mimarlık alanında TAC 63 mezunu Mimar Doç. Dr. Selahattin ÖNÜR, Mühendislik alanında, TAC 86 mezunu  Makina Mühendisi İbrahim ESERCE, TAC 72 mezunu İnşaat Mühendisi R. Cengiz ATALAY, Bankacılık ve Finans alanında TAC 95 mezunu Bankacılık ve Finan Uzmanı Gaye ŞENYUVA, Bankacılık-Üst Düzey Yöneticilik ve İşletme alanında TAC 71 mezunu M. Alev GÖÇMEZ, Genel Cerrahi ve Sağlıklı Yaşam alanında TAC 74 mezunu Genel Cerrahi ve Sağlıklı Yaşam Uzmanı Dr. Oğuz DEMİRSOY, Uluslararası İlişkiler ve Avrupa Birliği alanında TAC 91 mezunu Avrupa Birliği Uzmanı Ege ERKOÇAK öğrencilerimize meslekleriyle ilgili sunumlar gerçekleştireceklerdir.

Akademik, sosyal ve spor başarılarıyla tanınan Özel Tarsus Amerikan Koleji’nin öğrencilerini “Meslek Seçiminin Önemi ve Geleceğin Meslekleri” konusunda bilgilendirme amacıyla düzenlediği organizasyonda siz değerli basın mensuplarını bugün saat 15:00 - 15:40 arasında yapılacak olan “Kapanış Töreni’nde” aramızda görmekten mutluluk duyacağız.”


Bu haber toplam 1473 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1