:

:

:

Tarsus Aday Dershanesi Öğrencilerinin Büyük Başarısı

Aday Dershanesi kurulduğu günden bu yana öğretim kadrosu, fiziki yapısı ve modern sınıflarıyla Tarsus’lu gençlerin umut kapısı oldu
Tarih: 27 Temmuz 2008 Pazar 23:50
Tarsus Aday Dershanesi Öğrencilerinin Büyük Başarısı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Aday Dershanesi öğrencileri büyük bir başarıya imza atarak OKS’de şehrin ve bölgenin en önemli okullarına yerleştiler.
Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışını ilke edinen Aday Dershanesi, öğretim kadrosu, fiziki yapısı ve modern sınıflarıyla Tarsuslu gençlerin umut kapısı oldu.
OKS sonuçlarının açıklanmasının ardından yapılan tercihler sonunda Aday Dershanesi öğrencilerinden Sümeyye Başar-Kütahya Nafi Gürel Fen Lisesi’ne yerleşirken, Hasan Altuğ Teke ise birçok öğrencinin hayallerini süsleyen Kuleli Askeri Lisesi’ne girmeye hak kazandı.
Bunların yanı sıra Adaylı öğrencilerin birçoğu Tarsus’un gözde okullarından olan ve geçtiğimiz yıllarda üniversite giriş sınavlarında büyük başarı yakalayan öğrencileri yetiştiren Mustafa Kemal Anadolu Lisesi (MUKAL), Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi (AKBAL) ve Sağlık Meslek Lisesi ile yeni kurulan Tarsus Anadolu Öğretmen Lisesi ve Rasim Dokur Anadolu Lisesi’ne girmeye hak kazandılar.
Veli, öğretmen, öğrenci arasında kurdukları sağlıklı diyalog sonunda başarının geldiğine dikkati çeken Aday Dershanesi Müdürü Alpaslan Özkucur, “Aday Dershanesi olarak ülkemizin önemli yayınlarından olan AÇI yayınlarını öğrencilerimizle buluşturuyoruz.
Dershane yönetimi olarak veli, öğretmen ve öğrenci arasında kurduğumuz iyi diyalog ile her yıl artan bir başarı grafiğini yakalamış durumdayız. Bu yüzden çok mutluyuz.
Dershane yönetimimiz büyük fedakarlıklar yaparak, normal derslerin dışında da öğrencilerimize yönelik sosyal aktiviteler düzenliyor. Bu da hem öğrenciler arasındaki arkadaşlığı geliştiriyor, hem de öğrencilerimizin performanslarını arttırıyor” dedi.
Anıt Mahallesi 0329 sokak No:33 Tarsus adresinde bulunan modern binalarında yeni dönem kayıtlarının devam ettiğini dile getiren Kurucu Temsilcisi Durmuş Yıldırım’da, “20 kişilik klimalı sınıflarımız da öğrencilerimizin rahat ders görmeleri için çaba harcıyoruz.
Bunun yanı sıra hizmet binamız içerisinde bilgisayar odamız, çok amaçlı toplantı salonumuz, öğrencilerimizin dinlenebilmeleri için havadar kantinimiz bulunuyor.
Güler yüzlü öğretim kadromuzla gelecek yıl daha büyük başarılara imza atabilmek için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.


Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2