:

:

:

TADER Ulu Önder Atatürk’ün Huzurunda

TADER Ulu Önder Atatürk’ün Huzurunda
Tarih: 28 Aralık 2023 Perşembe 17:20
TADER Ulu Önder Atatürk’ün  Huzurunda
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
TADER,27 Aralık Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 102. Yıldönümü nedeniyle; 23 Aralık 2023 tarihinde Anıtkabir’ de Resmî tören düzenledi. 
Atatürk’ün mozolesine çelenk bırakan veAnıtkabir Özel Defterini imzalayan TADER Genel Başkanı Semih Özsu “Tarsus’un Kurtuluşunun 102. Yıldönümü Kutlu Olsun” diyerek açıklamalarda bulundu.
BaşkanSemih Özsu; “ TADER olarak 27 Aralık Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümünde gelenek haline getirdiğimiz Anıtkabir ziyaretimizi, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladığımız bu yıl, 23 Aralık tarihindeTarsuslu gençlerimiz ve hemşehrilerimizle birlikte gerçekleştirdik.
Milli MücadelemizinBaşkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebedi isitirahatgahında,kurtuluş savaşımızın eşsiz kahramanlarını, Tarsus’un kurtuluşunda mücadele veren şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve saygıylaandık. ”diyerek tüm hemşehrilerinin Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıldönümünü kutladı. 
Bu haber toplam 756 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2