:

:

:

TADER Başkanı Semih Özsu’dan AYM Başkanı Kadir Özkaya’ya Ziyaret

TADER Başkanı Semih Özsu’dan AYM Başkanı Kadir Özkaya’ya Ziyaret
Tarih: 26 Ağustos 2024 Pazartesi 10:54
TADER Başkanı  Semih Özsu’dan AYM Başkanı Kadir Özkaya’ya Ziyaret
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

TADER Başkanı Semih ÖZSU, yönetim kurulu üyeleri ve Tarsuslu hemşehrilerimiz ile birlikte Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'na seçilen Sayın Kadir ÖZKAYA 'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Semih Özsu ziyaretleri ilgili yaptığı açıklamada; "Anayasa Mahkemesi Başkanlığına Tarsuslu bir Hemşehrimizin seçilmiş olması biz Tarsuslular için gurur kaynağı olmuştur. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin özgür bireyleri olarak bugün sahip olduğumuz temel hak ve sorumluluklarımızın teminatı olan Anayasamız, Devletimizin yönetim biçimini, Vatanımızın ve Milletimizin ebedi varlığını ve bölünmez bütünlüğünü, Millet iradesinin mutlak üstünlüğü, egemenliğin kayıtsız şartsız Türk Milletine ait olduğunu belirleyen yegâne belgedir. 

Hiçbir kişi ve kuruluşun, Anayasamızda belirtilen temel hak ve özgürlüklerimizi zedeleyici faaliyetlerde bulunamayacağının, hürriyetçi demokrasi ve bunun icaplarıyla belirlenmiş hukuk düzeni dışına çıkamayacağının garantisi olarak en yüksek yargı organı olan Anayasa Mahkemesinin, yeni Başkanı seçilen Değerli hemşehrimizSayın Kadir Özkaya’yı dernek üyelerimizle birlikte ziyaret ederek hayırlı olması temennisiyle, kutladık ve başarılar diledik.” dedi.

TADER Başkanı Semih Özsu beraberindeki heyetle birlikte Anayasa Mahkemesi Başkanı Sayın Kadir Özkaya’ya Tarihi Tarsus Evleri’nin olduğu tablo ile ‘’Maşallah Turkuaz’’ adlı Tabloyu günün anısına istinaden takdim ederek makamdan ayrıldılar.

AYM Başkanı ziyaretinde; Tader yönetim kurulu üyeleri, Aykut Yıldırım, Dr. Bora Togo, Dr. Sait Sarı                          Erdal Uyan, M. Ali Özışık, Denetim kurulu başkanı A. Mustafa Çömez, GÜ Sağlık Bilimleri Dekanı Bülent Elbasan, Emn. Md. Hüseyin Özgür GÜR, Jand.Yüzb. Mahmut Özer, E. Albay Mehmet Şahin, E. Albay Akbulut Kaya, ÇŞB Şb. Md. Ali Özer, Av. Osman Yıldız, Av. Emrah Çeliktaş, Av. Kürşat Aydın, İş insanı TİY E. Başkanı Erdal Yüksel ile NTV Ankara Haber Müdürü Uğur Şevkat’te hazır bulundu.

Bu haber toplam 135 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1