:

:

:

“Stres-Öfke Kontrolü ve Motivasyon” Eğitimi

Belediye Personeline “Stres-Öfke Kontrolü ve Motivasyon” Eğitimi Verildi
Tarih: 18 Eylül 2008 Perşembe 23:50
“Stres-Öfke Kontrolü ve Motivasyon” Eğitimi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Tarsus Belediye personeline, Nörokey Kişisel ve Kurumsal Danışmanlık Merkezi  tarafından “Stres-öfke kontrolü ve motivasyon eğitimi” verildi.

Nörokey Kişisel ve Kurumsal Danışmanlık Merkezi Davranış Bilimleri Uzmanı Kunter Kurt tarafından verilen eğitimde, beynin işleyişi, sağ-sol beyin lopları, strese yol açan koşullar, gözlemlenen stres belirtileri, gözlenemeyen stres belirtileri, kronik stres, stres ve beslenme alışkanlıklarımız, nefes alma metotları vb. konular ele alındı

 Tarsus Belediyesinde güler yüz görmek her vatandaşın hakkı olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, bu tür eğitimlerin herkesin alması gerektiğini söyledi.

Başkan Kocamaz, “Zaman zaman belediye çalışanlarımıza yönelik değişik konularda eğitimler veriyoruz. Bu tür eğitimlerin sürekli bir şekilde devam etmesi, kaliteli yönetiminde temel gereklerinden birisidir. Eğer konuları iyi takip edip, iyi monte olursanız, kendi hayatınızda meydana gelen değişiklikleri gözlemlemek zor olmazsa gerekir. Toplumla, halkla bütünleşerek hizmetler üretiyoruz. Halka nasıl davranmamız gerektiğini, sıkıntılardan ve stresten nasıl uzak olmamız gerektiğini çok kolay yollarla gerçekleştirebiliriz. Bu eğitimi ciddiye almak gerekir. Ve burada alınan eğitimi yararlı hale getirecek, kendi yanınızdaki yada çevrenizdeki değişimleri harekete geçirmek gerekli. Tepeden tırnağa bu eğitimin herkes tarafından alınması gerekir.

Daha önce bu eğitimi Belediye Meclis üyelerine ve daire müdürlerine verdirdik. İnşallah burada aldığımız eğitimle vatandaşlarımıza karşı davranış kurallarınız değişir. Yaşadığınız stresli ortamda nasıl kurtulacağınız öğrenirsiniz. Ve halkla ilişkiler konusunda üzerinize düşen görevi yaparsınız. Belediyemiz, kentimize ve halkımıza hizmet etmek için vardır.

Bu belediyede güler yüz görmek her vatandaşın hakkıdır. Bu eğitim sürekli hale getirilecek. Her ay değişik konularda eğitim seminerlerin verilecektir. İnşallah bu eğitimlerde en iyi neticeyi alırız” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından belediye personeli eğitimde konsantrasyon konusunda 2 cm’lik mermer kırdılar.


Bu haber toplam 872 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1