:

:

:

STK'ları Gezen Başkan Kocamaz'a Destek Yağıyor

Mersin'de sivil toplum kuruluşlarını gezen Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'a destek yağıyor.
Tarih: 25 Aralık 2013 Çarşamba 09:46
STK'ları Gezen Başkan Kocamaz'a Destek Yağıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Mersin'de huzura ve hizmete talip olduklarını ifade eden Başkan Kocamaz, Mersin'in makus talihini Mersinlilerle birlikte değiştireceklerini vurguladı. Mersin'de bulunan mobilyacı sektörünün önde gelenleri ile bir araya gelen Başkan Kocamaz, Mersin Mardinliler Dayanışma ve Kültür Derneği ile Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığını ziyaret etti.



STK’ların sorunlarını dinleyen Başkan Kocamaz, Mersin için hazırladıkları projelerde herkesin kendisine yer bulacağını kaydetti.



Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığında coşkuluyla karşılanan Başkan Kocamaz, gösterilen sevgi ve teveccühün 2014 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde kendilerini Mersin’i yönetmeye taşıyacağını söyledi.



Mersin'i karış karış gezdiğini ve sorunları yerinde dinlediğini vurgulayan Başkan Kocamaz, " Mersin, Türkiye için önemli bir yerleşim birimi. Bizim gönlümüz geniştir. Bizim gönlümüzde bu vatanda yaşayanlar, birlik ve beraberlikten yana Albayrağın altında hür ve bağımsız olarak yaşamak istiyorsa, ülkede birlikten yana, dirlikten yana, huzurdan yana, güven ve istikrardan yana tavır koymak istiyorsa başımıza taç ederiz. İnşallah 2014 Mart'ında da Mersin'de yeni bir yönetim anlayışı başlamış olacak" şeklinde konuştu.



Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş, Başkan Kocamaz'ın Tarsus'ta spora büyük katkı sağladığını, Tarsus'ta olan tesislerin hiç bir yerde göremediklerini, Mersin içinde aynı spor komplekslerini istediklerini söyledi.



BAŞKAN KOCAMAZ YENİŞEHİR'DE ESNAF GEZİSİNDE



Başkan Kocamaz, Yenişehir'de esnaf gezisi gerçekleştirdi. Yenişehir Belediye Başkan Adayı Dr. Can Müftüoğlu ile Yenişehir esnafını gezen Başkan Kocamaz'a yoğun ilgi gösterildi.



Yenişehir halkı ve esnaflar, Tarsus’ta yapılan dev hizmetlerin bölgelerine de yapılmasını istedi.



Bu haber toplam 879 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1