:

:

:

Şoförler Eğitiliyor

Belediye Şoförlerine, “Servis Şoförlüğü ve Hostes Eğitimi Veriliyor
Tarih: 29 Temmuz 2008 Salı 23:50
Şoförler Eğitiliyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt
Tarsus Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından Belediyede çalışan şoförlere “Servis Şoförleri ve Hostes Eğitimi” veriliyor.
Tarsus Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde 70 belediye şoförüne Psikolojik Danışmanı Ersin Pehlivan, İlk Yardım ve Acil Bakım Uzmanı Nuray Şimşek Keskin, Polis Memuru Mecit Maden ve Psikolojik Danışmanı Orhan Kütükoğlu tarafından 2 grup halinde 40 saatlik “Servis Şoförleri ve Hostes Eğitimi” konusunda eğitim verilecek.   
Kursun açılış konuşmasını yapan Tarsus halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürü Tuncay Yıldırır, eğitimin insan hayatının her anında olması gerektiğini söyledi.
Vatandaşa en kaliteli hizmeti vermek mecburiyetinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Belediye olarak personeli devamlı eğitime tabi tuttuklarını söyledi.
Başkan Kocamaz, “Şoför olarak vatandaşın gözü, kulağı hep sizin üzerinizdedir. Vatandaş sizi belediyedeki, herhangi bir personel, hatta belediye başkanından da farklı görmez.
Dolayısıyla devamlı halkın önünde olan insanlar olarak sizin ciddiyetsiz bir davranışta bulunmanız, halkı olumsuz şekilde etkiler. Siz kendinizi, belediyenin kendisi olarak düşüneceksiniz. Sizin yapacağınız bir uygunsuz hareket ister araç içerisinde olsun, ister halkın içerisinde olsun, ister kılık kıyafet yönünde olsun, ister davranış yönünde olsun vatandaş tarafından anında değerlendirilir.
Kılık kıyafeti düzgün olmayan, sakallı dolaşmanız kesinlikle olmamalı. Sizler devamlı halkın içindesiniz.
Onun için hem trafik kurallarına uyacaksınız, hem de aracın bir emanet olduğunu bilerek araca zarar vermeden 300 bin insanın hakkı olduğunu düşünerek adım atmak mecburiyetindesiniz.
Vatandaşa en kaliteli hizmeti vermek mecburiyetindeyiz” dedi.

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2