:

:

:

Şevket Can’ın Oda Ziyaretleri Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsus Fotoğrafçılar Odası ile Tenekeciler ve Camcılar Odasını ziyaret etti.
Tarih: 9 Aralık 2013 Pazartesi 11:36
Şevket Can’ın Oda Ziyaretleri Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsus Fotoğrafçılar Odası ile Tenekeciler ve Camcılar Odasını ziyaret etti.


 


İlk olarak, Fotoğrafçılar Odasını ziyaret eden Şevket Can’ı oda başkanı Cumali Taş ve yönetim kurulu üyeleri kapıda karşıladı. Şevket Can’ı çiçekle karşılayan Cumali Taş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sözlerine başladı.


 


Kapısı ve gönlü herkese açık olan Şevket Can’ın belediye başkan yardımcılığı görevinde çok başarılı bir bürokrat olduğunun altını çizen Başkan Taş, “Her zaman bizim yanımızda olan, kendisine 24 saat ulaşabildiğimiz Şevket Başkanımızın Tarsus Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yapacağına inanıyoruz. Belediyecilikteki bilgi, birikim ve tecrübesini biliyoruz.  


 


Şahsına güvenimiz tamdır. Kendisine şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz.”dedi.


 


Tenekeciler ve Camcılar Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ise, Şevket Can’ın bilgi, birikim ve tecrübeleriyle Tarsus’a önemli hizmet yapacağından hiçbir endişelerinin olmadığını söyledi.


 


Güçyetmez, “Halkın içinde olan birisiniz. Tarsus sizi tanıyoruz, siz Tarsus’u tanıyorsunuz. Kendinizi Tarsus halkına anlatmanıza gerek yok. Ne mutlu ki size kendinizi Tarsus halkına sevdirmişsiniz. Sizi yürekten tebrik ediyorum. Yolunuz açık olusun. Allah başarılarınızı daim etsin” dedi.


 


Şevket Can ise, şahsına gösterilen ilgi, alaka ve destekten dolayı teşekkür ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Can, “Tüm meslek gruplarıyla birlikte çalışacağız. Belediye olarak sizlere öncülük yapacağız.


 


Sık sık bir araya geleceğiz. Tarsus ortak paydasında alınacak her önemli kararda sizinde sözünüz olacak.  Yeter ki, bir olalım, diri olalım, güçlü olalım, inanıyorum ki, o zaman aşamayacağımız hiçbir sorun ve sıkıntı kalmayacaktır.”dedi.


 


Öte yandan gerçekçi projelerle yola çıktıklarını vurgulayan Can, “Bizim projelerimiz ve çalışmalarımız asla sanal değil. Gerçekçi projelerle yola çıkıyoruz.


 


Yapamayacaklarımızı değil, yapabileceklerimizi anlatıyoruz. Önümüzdeki günlerde açıklayacağımız projelerimizin Tarsus’a heyecan getireceğine inanıyoruz.”dedi.


Bu haber toplam 963 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1