:

:

:

Şevket Can’ı, Ergenekon'da Binlerce Kişi Karşıladı

31 Mart'tan Sonra Tarsus; Huzura, Hizmete, Kardeşliğe, Barışa Devam Edecek
Tarih: 20 Ocak 2014 Pazartesi 10:24
Şevket Can’ı, Ergenekon'da Binlerce Kişi Karşıladı
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi  Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın Ergenekon Mahallesi, Atatürk Caddesinde düzenlediği toplantıda coşku tavan yaptı.



Binlerce kişi Şevket Can’ın toplantı yapacağı alana saatler öncesinden geldi.



Mahalleliler davullar-zurnalar eşliğinde halaylar çekti.



Ellerine Türk bayrakları ve üç hilalli bayrakları alan kadınlar ön saflarda yer aldı. Evlerinin balkonlarından coşkuya ortak olan vatandaşlar ise, balkonlarına Şevket Can afişleri astı.



Toplantı yerine Şevket Can’dan önce gelen aday adayları Tekin Çelik, Baki Şimşek, Levent Alpaltaş, Mustafa Sarı, Kadri Tufan Kürklü, Hasan Celal Taş, ve Kenan Şahbaz davetlilerle sohbet ettiler. Birlik ve beraberlik mesajları veren aday adayları tek yumruk oldular.



Şevket Can’ın büyük bir konvoyla toplantı yerine gelmesiyle Atatürk Caddesi adete yıkıldı. Yol çift şeritte trafiğe kapandı.



Havai fişekler ve konfeti yağmuru altında yürüyen Şevket Can’a mahalleliler büyük ilgi gösterdi.



Şevket Can’ın boynuna sarılan mahalleliler, ‘Tarsus seninle gurur duyuyor, büyük başkan’ sloganları attılar. Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ve MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur’un açılış konuşmalarının ardından mikrofonu eline alan Şevket Can, selamlama konuşmasının ardından çalışmalarını ve projelerini anlattı.



Şevket Can, binlerce kişiye hitaben yaptığı konuşmada, huzurun, hizmetin, kardeşliğin devamı için 31 Mart 2014’ten sonra kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.



Tarsus halkının kararını verdiğini söyleyen Şevket Can, “İstihdama yönelik, tarihi ve kültürel yapıya yönelik yüzlerce projemiz var, bunlardan bazılarını sıralayacak olursak, Açıkhava gösteri merkezinin olduğu yerde daha önce planlaması yapılan 33 katlı Tarsus’un simgesel yapısı olacak otel, 82 evler mahallesi buğday pazarı karşısında kamulaştırılması belediyemiz tarafından yapılan, 200 dönüm büyüklüğündeki yerde imar planındaki amaca uygun bir şekilde fuar ve kongre merkezi yapılması.



Tarsus 3. organize sanayinin kurulması,  Tarsus Kemalpaşa sanayi sitesi içerisinde bulunan belediyemiz tarafından kamulaştırılması yapılan yerlerde hazırlanan projeler doğrultusunda işyerlerini yaparak sanayi sitesini tamamlayacağız, Şehitler Tepesi Mahallemize 14.000 metre karelik alana inşa edeceğimiz camimizle kentimiz başka bir simge yapıya daha kavuşacak.



Kırklarsırtı mahallemizde bulunan 14.300 m2 lik alana tüm Tarsuslu vatandaşlarımızın yararlanması için yeni bir spor kompleksi inşa edeceğiz, 27 Aralık stadyumu iki ilave türbin ve sosyal donatı alanları ile tamamlanarak 20.000 kişilik yeni bir stadyum şehrimize kazandırılacak, çok katlı otopark,  Berdan nehri ıslah edilerek kenarlarına peyzaj düzenlemesi yapılacak,  1.700 metre uzunluğunda bir bulvar açarak Tarsus’u Kaleburcu - Takbaş üzerinden Çamlıyayla ya daha güvenli bir şekilde bağlayacağız, Eshab-ı Kehf in tepesine ve yüksek yamaçlarına yapacağımız seyir terasları ile Tarsus, Adana ve Mersin ayaklarınızın altında olacak, Kızılmurat Mahallesi 42. sokak gibi düzenlenecek. Daha neler neler. Projelerimiz, hayallerimiz anlatmakla bitmiyor” dedi.



TÜRKİYE’Yİ AYRIŞTIRIP, BÖLMEK İSTİYORLAR



Ülkenin gidişatının da çok kötü olduğunu dile getiren Şevket Can, bu seçimin o yüzden çok önemli olduğunu söyledi.



Şevket Can, “Bu ülkede, hırsızı yakalan savcıları, polisleri görevden alıyorlar, Yolsuzluğun içinde çırpınan bir Türkiye var. PKK lideri Abdullah Öcalan’ın Kürt kardeşlerimizin lideri olduğunu söylemeye başladılar.



Türkiye Cumhuriyetinin başbakanı güney doğu için Kürdistan diyor. Barzani’yi Diyarbakır’da krallar gibi ağırlıyor. Türkiye’yi ayrıştırıp, bölmeye çalışıyorlar. Türkiye büyük bir kaosa sürükleniyor.



Bu manzaralar karşısında içimiz sızlıyor, O yüzden bu seçim çok önemli, bu iktidara sandıkta büyük bir Osmanlı tokadı atalım ki, bu memleketin sahipsiz olmadığını görsünler.”şeklinde konuştu.



Bu haber toplam 968 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2