:

:

:

Şevket Can'dan, Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Madeni Sanatlar Odasını ziyaret etti.
Tarih: 24 Ocak 2014 Cuma 10:14
Şevket Can'dan, Hayırlı Olsun Ziyareti
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Genel Kurul sonrası güven tazeleyen Kaplan Kiltaş ve yönetimine hayırlı olsun diyen Şevket Can, yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.Başkan Kaplan Kiltaş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Şevket Can, “Tarsus Madeni Sanatkarlar Odasının çalışmalarını yakından takip ediyoruz, Başkan Kiltaş’ın büyük bir oy oranı ile seçimi kazanması, kendisini ne kadar çok sevdirdiğinin göstergesidir. Kendisine yeni hizmet döneminde başarılar diliyorum” dedi.Ayrıca, çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgi veren Şevket Can, “Tarsus’ta sanayi esnafımızın her zaman yanında olduk. Tarsus Belediyesi olarak esnafa yönelik işyerleri açtık, yeni işyerlerinin inşaatları da devam ediyor. İŞGEM-1 ve İŞGEM-2’de binlerce vatandaşımızın iş ve aş sahibi olması, yeni girişimcilerin önünün açılmış olması bizlere gurur veriyor. Ayrıca, Kemal Paşa Sanayi sitesini hayata geçirdik. O bölge her geçen gün biraz daha canlanıyor, değeri de artıyor. Belediye olarak oranın daha da canlanması için öncülük yapacağız. Yine Özbek köyüne 3. organize sanayi bölgesi projemiz var. Bu proje hayata geçtiğinde Tarsus’a hayat verecek. Tarsus’un işsizlik sorununu da büyük ölçüde çözeceğine inanıyoruz. Tarsus için kucak dolusu proje hazırladık.



Bu projeleri Allah’ın izniyle belediye başkanı seçildiğimiz zaman hayata geçireceğiz” dedi.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti diye getiren Başkan Kaplan Kiltaş ise, “Projelerinizi gerçekleştireceğinizden zerre kadar kuşkumuz ve şüphemiz yoktur.



Her zaman açık desteğimizle yanınızdayız. Bizim için Tarsus Belediye başkanlığınız şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.”dedi.



Bu haber toplam 1106 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1