:

:

:

Şevket Can, Tarsus Milliyetçi Teşkilatların Başkan ve Yöneticileriyle Biraraya Geldi

Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, MHP İlçe Teşkilatı, MHP Kadın Kolları, Ülkü Ocakları İlçe Teşkilatı, Türk Eğitim Sen İlçe Teşkilatı, Türkav, Hizmet İş Sendikası ve Ülkücü İşçiler Derneği Başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi.
Tarih: 18 Kasım 2013 Pazartesi 14:31
Şevket Can, Tarsus Milliyetçi Teşkilatların Başkan ve Yöneticileriyle Biraraya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Şelale Restaurantta verilen birlik ve beraberlik yemeğinde katılımın üst düzeyde olması, Milliyetçi Hareket Partili teşkilatların birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhunu bir kez daha ortaya koydu. Şevket Can, yemekten sonra yaptığı konuşmada, konuklarını yeri geldi, duygulandırdı, yeri geldi coşturdu. Bu davanın sadece Şevket Can’ın davası olmadığını, Tarsus’un davasını olduğunu dile getiren Şevket Can, “Bizi partilerin adayları ilgilendirmiyor. CHP’den Kemal Kılıçdaroğlu, AKP’den Tayyip Erdoğan’da gelse bizi yıkamaz.”dedi.



TÜM ADAY ADAYI ARKADAŞLARIMIZLA BİR VE BÜTÜNÜZ



MHP’li tüm aday adayları ile birlik ve beraberlik içinde olduklarının altını çizen Şevket Can, sık sık bir araya gelerek istişare yaptıklarını söyledi.



Şevket Can, “11 arkadaşımızla yaklaşık 10 ay boyunca çalışmalarımızı sürdürdük. Seçim çalışmaları boyunca tatlı güzel bir yarış sergiledik.         



1’den devam



Buradan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Mücadelemizi ben değil, biz olarak yaptık. Tüm arkadaşlarımız bu mücadele içinde çalıştılar. Emek verdiler. Biz yaptığımız çalışmalarda hangi arkadaşımız aday olursa onun etrafında bir ve bütün olarak çalışma sözü verdik. Bu görevde bir arkadaşımıza verilecekti. Kısmette bizeymiş. Beşinci dönemde de bayrağımızın dalgalanması için mücadele edeceğiz. Allah’a şükür arkadaşlarımızla aynı, duygu ve düşünceleri paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz.”dedi.



KIRMADAN, DÖKMEDEN, İNCİTMEDEN, İNCİNMEDEN ÇALIŞACAĞIZ



Şevket Can, “Genel merkez tarafından adaylığımız açıklandıktan sonra arkadaşlarımızda bizleri gerek arayarak, gerekse ziyaret ederek tebrik ettiler. Bizlerde arkadaşlarımızı tek tek ziyaret ederek, görüştük. Geçen Salı günüde aday adayı arkadaşlarımızla bir araya gelerek, yemek yedik. Çarşamba günü de teşkilat başkanlarımızla bir araya geldik. Bugünde tüm teşkilat yöneticileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzdeki günlerde de tüm partililerle bir araya geleceğiz. Bizler bu teşkilata inan, gönlünü veren, emek veren alın teri döken ülkü erleriyiz. Bizlerde partimizle, ülkü ocağımızla, sendikamızla, vakıflarımızla, kadın kollarımızla büyük bir aileyiz. Yeter ki, ben değil, biz olalım, yeter ki teşkilatımız ve teşkilatımızın tüm yöneticileriyle Tarsus’ta herkesi kucaklayarak, kırmadan, dökmeden, incitmeden, incinmeden çalışalım” dedi.Şevket Can, “Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş, delegeliğini yapmış, yöneticiliğini yapmış, başkanlığını yapmış, kısacası MHP’ye inanmış tüm dava arkadaşlarımı ilerleyen günlerde ziyaret ederek, çok güzel bir mekanda bir araya getirerek, Ya Allah bismillah diyerek, kolları sıvayacağız. Bundan sonra, parti için değil, partiler arası mücadele başlayacak. Yola çıktığım ilk günden beri söylüyorum, kim aday olursa olsun, hiç fark etmez. CHP’den Kılıçdaroğlu, AKP’den Tayyip Erdoğan aday olacakmış gibi aday adaylığı mücadelemizi sürdürdük. Bundan sonra da aynı şekilde sizlerle beraber mücadelemiz devam edecek.  Bizleri diğer partilerin aday adayları ilgilendirmiyor, bizleri bizim camiamıza gönül vermiş, bizleri biz yapan teşkilatlarımızla bir ve bütün olduğumuz sürece Allah’ın izniyle, sizlerin desteğiyle, bizim bileğimizi kimse bükemez. Kimsede bayrağımızı indiremez.”dedi.



BU MESELE SADECE ŞEVKET CAN’IN MESELESİ DEĞİL



Bu meselenin sadece Şevket Can meselesi olmadığının altını çizen Şevket Can, “Bu mesele Milliyetçi Hareket Partisine inanmış, oy vermiş, bütün Tarsus’un meselesidir. Bu herkes böyle bilsin. Burada Şevket Can, kaybederse, Milliyetçi Hareket Partisi kaybeder, Tarsus kaybeder, Türkiye kaybeder.”dedi.



HEDEF `’LA 125 BİN OY



Hedeflerinin `’la 125 bin oyduğunu vurgulayan Şevket Can, “Geçmiş dönemlerde gerek AKP’ye, gerekse CHP’ye oy vermiş arkadaşlarımızın da bu dönem desteklerini MHP’den yana kullanacaklarından hiçbir kuşkumuz ve şüphemiz yoktur. Bu dönem Tarsus’ta bir destan yazacağız. Ben buna yürekten inanıyorum, sizlerde inanın. Allah birliğimizi bozmasın. Allah bayrağımız semalardan indirmesin. İnşallah Tarsus’u kazandığımız gibi, Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ı da Mersin Büyükşehir belediye başkanı yapacağız. Hepimiz buna inandık. Bizlerde ne kadar çalışır, Mersin Büyük Şehir’e oy kazandırırsak farkımızda o kadar çok olur. Allah bu kutlu davada yar ve yardımcımız olsun” dedi.



-ŞEVKET CAN, TARSUS MUHARİP GAZİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ-



MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsus Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.



Can, Tarsus Muharip Gaziler Derneği ziyaretinde Dernek Başkanı Rasim Yuvarlakoğlu ve üyeleri ile sohbet etti.



Tarsuslu gazilerin büyük ilgi gösterdikleri, hediyeler sundukları ziyarette Şevket Can, gazilerin dertlerini ve sorunlarını dinledi.Can, yaptığı konuşmada, şehit ve gazilerin kahramanlığın, cesaretin ve fedakarlığın sembolleri olduklarını belirterek, “ Şehitlerimiz ve gazilerimiz ülkeleri için bizler için büyük fedakârlıklar yapmış insanlardır. Şehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize saygı ve hürmetlerimizi sunuyoruz. Elimizden geldiğince şehit yakınları ve gazilerimizin daima yanlarında olacağız. Her türlü dertlerinde sıkıntılarında gereken yakınlığı göstereceğiz.”dedi.



Can konuşmasının devamında, “Ülkemizin bugün gelmiş olduğu medeniyet seviyesinde en büyük pay, canları pahasına mücadele veren ve bu toprakları bizlere emanet eden şehit ve gazilerimizindir. Gazilerimiz, vatanımızı ve bölünmez bütünlüğümüzü korumak, her türlü fedakarlığı ortaya koyarak milletimizin huzuru ve güvenliğini kendi canından ve huzurundan daha önemli sayan vatanseverliğin ve kahramanlığın abideleri, baş tacımızdır. Bugün bu mübarek toprakları bizlere emanet eden bütün şehitlerimize ve tüm gazilerimize minnettarız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Milletimizin bağımsızlığı ve vatanımızın bütünlüğü uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi ve vücutlarını siper ederek gazilik mertebesine yükselmiş olan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Hayatta olan gazilerimize ve çocuklarına sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.



Şevket Can’ın konuşmanın ardından ikramlar yapıldı, toplu fotoğraf çekiminin ardından ziyaret sona erdi.



Bu haber toplam 1115 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2