:

:

:

Şevket Can, 'Sandıklara Gidip, Ülkenize Sahip Çıkın''

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Tarsus’un 30 Mart gecesi şahlanacağını söyledi.
Tarih: 25 Mart 2014 Salı 10:27
Şevket Can, 'Sandıklara Gidip, Ülkenize Sahip Çıkın''
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Seçmenlere seslenen Şevket Can, ne olursa olsun sandığa gitmelerini istedi.



Hafta sonu Kerimler, Sayköy, Taşkuyu ve Dedeler köylerini ziyaret eden Şevket Can, akşamda Akşemsettin Mahallesinde miting düzenledi.



Yaklaşık 5 bin kişinin alanlara akın ettiği miting yaşanan görsel şölen ve insan seliyle dillere destan oldu.



Köy ziyaretlerine bir kez daha yollarına güller dökülen kurbanlar kesilen Şevket Can’a özellikle köy muhtarı açık destek verdiler. Mikrofonu eline alan köy muhtarları Şevket Can’ın dürüstlüğüne kefil olduklarını dile getirerek, bu seçimde kendisine açık destek vereceklerini söylediler.



Köylerle ilgili hazırladığı projeleri açıklayan Şevket Can ise köylülerden bir kez daha tam puan alırken, köylü kadınların ve çocukların sevgi gösterileri görülmeye değerdi.



Şevket Can miting konuşmasında, Halkın Tarsus’ta sağlanan hizmete, huzura, barışa ve kardeşliğe sahip çıktığını söyledi. Kamuoyu yoklamalarında, mahalle yürüyüşlerinde ve mitinglerdeki insan selinin 30 Mart Zaferinin müjdecisi olduğunun altına çizen Şevket Can, partisine ve şahsına ilgi gösteren, destek veren tüm hemşerilerine yürekten teşekkür ederek konuşmasına devam etti.



-ÜLKE BÖLÜNME EŞİĞİNDE, SANDIKLARA GİDİP, ÜLKENİZE SAHİP ÇIKIN



Ülkenin bölünme noktasına sürüklenmek istendiğini dile getiren Şevket Can, “Sandıklara gidip, ülkenize sahip çıkın” dedi.



2014 Mart Yerel seçimlerinin önemine vurgu yapan Şevket Can, “Bu seçimleri sadece yerel seçim olarak görmeyin, herkes vatandaşlık görevini yaparak, sandıklara gidip, oyunu kullansın. Çünkü Türkiye bu seçimlerden çıkacak sonuçlara kilitlenmiş durumda. Eğer bu iktidar bu seçimlerden oyunu koruyarak çıkarsa, 30 Mart’tan sonra, doğuda özerlik ve bölücü başının tahliyesi tartışmalarını alevlendirecek.



Süreç adı altında Türkiye’yi bölmek için ellerinden gelini yapacaklar. Paralel yapı zırvalarıyla Türkiye’nin gündemini meşgul edip, arka kapılar arkasında ülkeyi bölmeye çalışan, Suriye ile ülkemizi savaşa sokmak isteyen bu iktidarın sandıkta öyle bir tokat yemesi gerekiyor ki, aklı başına gelsin.” dedi.



Bu haber toplam 1040 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 5