:

:

:

Şevket Can, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor

'Ülkenin Gidişatı Çok Kötü, O Yüzden Bu Seçim Çok Önemli'
Tarih: 18 Şubat 2014 Salı 10:24
Şevket Can, Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın köy ziyaretleri devam ediyor.



 En son olarak Taşobası, Dörtler, Alibeyli ve Kızılçukur köylerini ziyaret eden Şevket Can’ı köylüler yürekten karşıladı.



Köy girişinde kurbanlar kesilerek, davul-zurna eşliğinde halaylarla karşılanan Şevket Can’a sarılan köylüler, ‘Köyümüze Can Geldi’ dediler. Köylülerle sohbet eden, dertlerini ve sorunlarını dinleyerek, not alan Şevket Can, köylülere projeleriyle ilgili müjdelerde verdi.



Tarsus köyleri için çok güzel projeler hazırladıklarını dile getiren Şevket Can, ‘Bizim işimiz hizmet’ dedi.



Köy muhtarlarının da eşlik ettiği ziyaretlerde konuşan Şevket Can, şehir merkezinde yapılan hizmetlerin, köylere de yapılacağını söyledi.



Şevket Can, “20 yıldır Tarsus’a ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet ediyoruz.



Yaptıklarımızı anlatmamıza gerek yok. Yaptığımız hizmetleri görüyorsunuz, kullanıyorsunuz ve takdir edenlersiniz.



20 yıl önce sokaklarından pislikler akan, karanlığa gömülmüş Tarsus, bugün çok modern bir kent haline geldi.



Tarsus’ta gördüğünüz tüm hizmetler bizim dönemimizde yapıldı. Yeni çıkan büyük şehir yasasından sonra köylerimizde Tarsus’un birer mahallesi oluyor. Şehir merkezinde gördüğünüz tüm hizmetler bundan sonra köylerimizde de olacak. Köylümüzün her zaman yanında olduk. Bundan sonra daha güçlü bir şekilde köylü vatandaşlarımızın yanında olacağız. Alo Veteriner hattı kuracağız, veteriner köylümüzün ayağına gelerek, hayvanların tedavisi yapacak ve hiçbir ücret talep etmeyecek. Dar gelirli vatandaşlarımız için yardımlarımız olacak.Üniversiteyi kazanan köylü öğrencilerimize burslar verilecek. Köylerimizin okulları, camileri, mezarlıkları düzenlenecek. Köylerimizi bir bütün olarak görüp, hizmetlerimizi eşit bir şekilde yapacağız. Su problemi olan köylerimizin su sorunları kökten çözülecek. Gerekirse dev su depoları yapacağız. Hatta gerekirse şehirden suyu köylerimize taşıyacağız. Yollarımız yapılarak, düzenlenecek. Köylülerimiz su ve yol sorunu yaşamayacaklar. Sıkıntısı, derdi olan köylülerimiz 24 saat boyunca istedikleri zaman bizlere ulaşabilecekler. Tarsus’ta 45 mahallenin muhtarları beni nasıl tanıyorsa, 129 köy muhtarımızda öyle tanıyacak inşallah. Her zaman olduğu gibi bize inanın, güvenin, desteklerinizi eksik etmeyin.”dedi.



Köylü vatandaşlara, BDP’nin özerklik taleplerini, Başbakanla Barzani’nin Diyarbakır olayını, Cumhurbaşkanının Ahmet Kaya anısına verdiği kültür ödülünü, Kürdistan zırvalarını, ‘Türk’ diye bir ırk yok diyen AKP’nin saçmalıklarını da anlatan Şevket Can, “O yüzden bu seçim çok önemli” dedi. Ülkenin gidişatının çok kötü olduğunu, hatta ülkenin uçuruma yuvarlandığını sözlerine ekleyen Şevket Can, “Kullandığınız oylarla mahallenizin muhtarını, ilçenizin ve ilinizin belediye başkanını seçeceksiniz. Fakat aynı zamanda kullanacağız bu oylar ülkenin gidişatına da yön verecek. Ülkenin gidişatından memnunsanız bildiğinizi yapın. Fakat, artık bu iktidara bir dur deme zamanı geldi diyorsanız oylar MHP’ye” dedi.



Öte yandan, MHP Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur’da köylerde ülke ve ilçe gündemi hakkında birer konuşma yaptılar.



-Pazar Esnafı Şevket Can İçin Kahvaltı Verdi-



Tarsus’ta herkesimden herkes tarafından büyük ilgi ve destek gören MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’ın seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeni Mahalle Pazar Esnafı Şevket Can için kahvaltı verdi. Pazar esnafı ile kahvaltıda buluşan Şevket Can, Pazar esnafı ile sohbet ederek, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Pazar esnafının büyük katılım gösterdiği kahvaltılı toplantıda konuşan Şevket Can, Pazar esnafı ile her zaman birlikte, ortak çalıştıklarını dile getirerek, çok güzel çalışmalara imza attıklarını söyledi.



Tarsus’ta hizmete sundukları Kapalı Semt Pazarlarının Türkiye’ye örnek olduğunun altını çizen Şevket Can, “Eskiden Pazar esnafımız sokaklarda çok zor şartlar altında satış yapardı. İhtiyaçlarını karşılayamaz, su dahi bulmakta güçlük çekerdi. Vatandaşlarımız o pazarların dar sokaklarında yürümekte güçlük çeker, sağlıklı bir şekilde alışverişlerini yapamazlardı. Bizler Tarsus Belediyesi olarak bölgeye örnek olacak bir çalışmaya imza atarak, Kapalı Sabit Semt Pazarlarını hizmete sunduk. Şuan da Tarsus’ta tam donanımlı üç kapalı sabit semt pazarımız hizmet veriyor. Kapalı Sabit Semt Pazarı İnşaatlarımız devam ediyor. Sizlerde bu hizmetlerimizi takdir edenler olarak, her zaman bizlere güç ve kuvvet vererek, bizlerin hizmet yolunda önümüzü açıyoruz. Siz değerli esnaflarımız hizmetin en iyisine, en kalitelisine layıksınız” dedi. Ayrıca, Şevket Can, esnaflara projeleri hakkında da bilgi verdi.



Tarsus Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı Mustafa Yavuz ise, “Sokak aralarından kurtularak, modern semt pazarlarına kavuştuk. Yazın sıcağından, kışın çamurundan ve soğuğundan kurtulduk. Artık suyu, lavabosu, tuvaleti, duşu, mescidi olan modern semt pazarlarımız var. Yaptıkları büyük yatırım ve projelerle Tarsus'a hayat veren, Tarsus'u yaşanılır bir kent haline getiren Kocamaz ile Can Başkanlarımıza teşekkür ve şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Kocamaz’a Mersin’de, Sayın Can’a da Tarsus’ta hizmet yolunda başarılar diliyoruz" dedi.



Yeni Mahalle Muhtarı Kenan Pehlivancık’ında katıldığı kahvaltılı toplantıda esnaflar Şevket Can’a teşekkür ederek, uzun süre sohbet ettiler.



Öte yandan Şevket Can, nazik davetlerinden dolayı Pazar Esnafına teşekkür ederek, işlerinde hayırlı, bol kazançlar diledi.



Bu haber toplam 1022 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2