:

:

:

Şevket Can, Köy Ziyaretleri Devam Ediyor

Bu Sevgi Selinin Önünde Kimse Duramaz
Tarih: 25 Şubat 2014 Salı 10:39
Şevket Can, Köy Ziyaretleri Devam Ediyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, hafta sonları köyleri gezdi.



Geçtiğimiz Cumartesi günü Hacı Hamzalı köyünde iki ayrı toplantı yaparak ardından köy düğününe katılan Şevket Can, köylü vatandaşlarla beraber halaylar çekti.



 Pazar günüde Yunusoğlu, Tekeliören, Kanberhöyüğü, Özlüce, Kütüklü, Tepeçaylak, Topçu, Tekbaraka, Kumdere, Aladağ ve Özbek köylerini ziyaret eden Şevket Can’a köylüler candan destek vererek, kurbanlar kesip, dualar ettiler.



 Özellikle köy muhtarlarının, köylü gençlerin ve köylü kadınların ön saflarda yer aldığı toplantılarda hazırlanan pankartlar dikkat çekti.



‘Köylü çiftçi el ele, Şevket Can gel hele’ diyen köyüler, “Köyümüze hoş geldin Can başkan” dediler.



Şevket Can’ın Tarsus’un 45 mahallesine nasıl hizmet ettiklerini çok iyi bildiklerini dile getiren köylüler, gazetecilere yaptıkları açıklamada, “Şevket Can’da bizim gibi bir köylü çocuğu, o yüzden bizim dertlerimizi, sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı çok iyi bilir. Biz Şevket Can’a inanıyoruz, güveniyoruz, çünkü yaptığı hizmetleri görüyor ve takdir ediyoruz. Şevket Can’ın Burhanettin Kocamaz başkanlığında Tarsus’un mahallelerine yaptığı hizmetleri köylerimize de yapacağından hiçbir kuşkumuz yok. Projelerini de çok beğendik. Özellikle ücretsiz veteriner hattı projesi bizleri maddi ve manevi açıdan çok rahatlatacak. Başarılar diliyor, Allah yardımcısı olsun diyoruz” diyerek duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.



Şevket Can ise, köyler için çok güzel projeler hazırladıklarını dile getirerek, bu projeleri hayata geçirdiklerinde ‘Tarsus’un köylerine can gelecek’ dedi.



Şevket Can, "Tarsus’ta gördüğünüz tüm hizmetler bizim dönemimizde yapıldı. Yeni çıkan büyük şehir yasasından sonra köylerimizde Tarsus’un birer mahallesi oldu. Şehir merkezinde gördüğünüz tüm hizmetler köylerimizde de yapılacak. Köylümüzün her zaman yanında olduk. Bundan sonra daha güçlü bir şekilde köylümüzün yanında olacağız. Dar gelirli vatandaşlarımıza yardımlarımız olacak. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize burslar verilecek. Köylerimizin okulları, camileri, mezarlıkları düzenlenecek. Köylerimizi bir bütün olarak görüp, hizmetlerimizi eşit bir şekilde yapacağız. Su problemi olan köylerimizin su sorunları kökten çözülecek. Gerekirse dev su depoları yapacağız.



Alo Veteriner hattı ile veteriner köylümüzün ayağına ücretsiz gidecek. Yollarımız yapılarak, düzenlenecek. Köylülerimiz su ve yol sorunu yaşamayacaklar. Sıkıntısı, derdi olan köylülerimiz 24 saat boyunca istedikleri zaman bana ulaşabilecekler.



Tarsus’ta 45 mahallenin muhtarları beni nasıl tanıyorsa, 129 köy muhtarımızda öyle tanıyacak. Her zaman olduğu gibi bize inanın, güvenin, desteklerinizi eksik etmeyin.”şeklinde konuştu.



Bu haber toplam 1122 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1