:

:

:

Şevket Can, Kamyoncular Kooperatifinde

Feridun Ergül,''Bir Dediğimizi İki Etmediniz Sizin İçin Desteklerimiz Artarak, Devam Edecek'' Şevket Can, 'Yüzümüz Sizlerle Gülüyor''
Tarih: 10 Aralık 2013 Salı 11:24
Şevket Can, Kamyoncular Kooperatifinde
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Tarsus’taki sivil toplum kuruluşlarından MHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’a destek yağıyor. Özellikle binlerce üyesi bulunan Sivil Toplum Kuruluşu başkan, temsilci ve yöneticilerinin açık destekleri çığ gibi artıyor. En son olarak Tarsus Kamyoncular Kooperatifini ziyaret eden Şevket Can’ı Kooperatif Başkanı Feridun Ergül ile kamyoncu esnafı karşıladı. Şevket Can’a büyük ilgi gösteren kamyoncu esnafları, ‘Yüzümüz sizlerle gülüyor’ dediler. Açılış konuşmasını yapan Başkan Feridun Ergül, bir dediklerini iki etmeyen, Şevket Can’a desteklerinin devam edeceğini söyledi. Ergül, “Siz geldiniz kamyoncu esnafının yüzü güldü. Tabi bu kadar güzel insanla yüzümüz güler ve mutlu oluruz.  Ziyaretinizle bizi memnun ettiniz. Ne zaman alo dediysek yardımımıza koştunuz. Hizmetleriniz devam ediyor.”dedi.



Başkan Ergül, “Ne zaman belediyeyle işimiz olsa Şevket başkan yardımcı oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum.  Kendi adıma  ve arkadaşlarımın adına hoş geldin diyorum. Desteklerimiz Şevket beye devam edecektir.  Bu zamana kadar almış olduğu destekle adaylığına devam edecektir. Kendisine ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum”dedi.



Şahsına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı Başkan Ergül ile kamyoncu esnafına teşekkür eden Şevket Can ise,“Yüzümüz sizlerle gülmeye devam edecek” dedi.      



 Şevket Can, “Belediyenin her kademesinde görev yaptım. Görev sürem boyunca da her zaman yanınızda oldum. Yetkilerim çerçevesinde elimden gelenin her zaman en iyisi için mücadele ettim. Sizlerin desteği ile bugün bu noktalara geldim. Sizlerin artan desteği ile 2014 yılından sonra belediye başkanı olarak hizmet etmeye devam edeceğim inşallah.”dedi. Tarsus’ta görülen hizmetlerin kendi dönemlerinde yapılan hizmetler olduğunun altını çizen Şevket Can, “Tarsussumuz nerden nereye geldi bunu bilmek lazım. Kısaca sizi 20 yıl öncesine götürmek istiyorum. Gerçekten Tarsus 20 yıl önce alt yapısı olmayan,  sokaklarından fosseptiklerin aktığı bir şehirdi. Bir parkı vardı, ona da kimse giremezdi, bir barajı vardı, yanından kimse geçemezdi. Bir oto garı vardı, içine üç araç giremezdi. Bulvarları bir elin parmağını geçmezdi. Allah’a şükür Belediye başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın önderliğinde Tarsus’a nakış nakış işledik. Tarsus köy görünümünden kurtularak, modern bir kent görüntüsüne kavuştu. Tarsus Türkiye’ye örnek oldu. Bu hizmetlerin sonucunda Türkiye’de marka olan Tarsus’un belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’da Mersin Büyükşehir adayı oldu. Bunlar bizim için de sizin içinde birer gurur kaynağıdır” dedi. Kimsenin dört dörtlük olmadığını, ufak tefek eksiklerin ve sıkıntıların da olabileceğini belirten Şevket Can, “Eksikliklerimizi gidereceğiz. Artık köylerimizde Tarsus’un birer mahallesi oldu. 45 mahallemiz vardı. Bunlara 129 köyümüzde dahil oldu.



Artık 174 mahallemize 5 beldemize hizmet edeceğiz. Mahallelerimize nasıl hizmetlerimizi eşit şekilde götürdüysek. Köylerimize de eşit şekilde hizmetlerimiz yapılacak. Bizden desteklerinizi eksik etmeyin “dedi.



Bu haber toplam 922 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2