:

:

:

Şevket Can, İşgem-2’de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, İŞGEM-2’deki esnafları ziyaret etti.
Tarih: 9 Ocak 2014 Perşembe 11:39
Şevket Can, İşgem-2’de
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, İŞGEM-2’deki esnafları ziyaret etti.



Beraberinde İŞGEM Müdürü Adem Gül ve Tarsus Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aksoy ile gerçekleştirdiği ziyarette Şevket Can, esnaflar tarafından oldukça sıcak karşılandı.



Şevket Can, İŞGEM-2’de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Şevket Can’ın kendilerini ziyaret etmesinin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren esnaflar, isteklerini ve sıkıntılarını ifade ettiler.



İŞGEM’de belediyenin yaptırdığı işyerlerinin kendilerine istihdam kapısı açtığını anlatan esnaflar, Şevket Can ve tüm belediye çalışanlarına teşekkür ettiler. Kocamaz’ı Mersin’de Şevket Can’ı da inşallah Tarsus’ta belediye başkanı olarak göreceklerini ifade eden esnaflar, “Allah yolunuzu açık etsin, tam destek yanınızdayız” dediler.



Şevket Can ise, esnaf ziyaretlerinin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, duygu ve düşüncelerini kısaca şöyle dile getirdi: “Biz Tarsus'a alıştık, Tarsus bize alıştı. Halkımızla etle, tırnak gibi olduk.



1994 yılından bu güne Tarsus’a hizmet ediyoruz. Tarsus'un taşında, toprağında alın emeğimiz var, alın terimiz var. Ve en önemlisi Tarsus’a barışı, kardeşliği ve güveni getirdik. Ben meslek olarak belediyeciyim.



Belediyenin her kademesinde görev yaptım. Göreve başladığım günden bu güne her vatandaşımız için eşit mesafede çalıştım. Ayrım yapmadım. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğim.”dedi.



Bu haber toplam 1071 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2