:

:

:

Şevket Can, Gittiği Mahallelerde Coşkuyla Karşılanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Anıt Mahallesi, Yeni Mahalle ve Mithat Paşa Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Organize edilen toplantılarda mahalle sakinleriyle bire bir görüşen Şevket Can, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.
Tarih: 23 Aralık 2013 Pazartesi 10:59
Şevket Can, Gittiği Mahallelerde Coşkuyla Karşılanıyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Kurbanların kesildiği, havai fişeklerin atıldığı, konfeti yağmurlarının yağdığı toplantılarda duygulu anlar yaşanıyor. Gençliğini belediyeciliğe veren Şevket Can’ı tanıyan, kalpten seven insanların toplantılarda yaşanan atmosfer karşısında gözlerinin dolduğu görülüyor.



Dolayısıyla ev toplantıları şeklinde düzenlenecek olan toplantılar yoğun katılımlar nedeniyle çay bahçelerine, sokaklara ve büyük dükkanlara taşınıyor. Toplantılarda yüreğiyle candan konuşan Şevket Can’ın konuşmaları sık sık sloganlarla alkışlarla kesiliyor. Şevket Can, yaptığı konuşmalarda, birlik ve beraberlik mesajları vererek, kardeşlik, sevgi, huzur ve hizmete vurgu yaptı.   



Anıt, Mithatpaşa ve Yeni Mahallenin tüm oylarına talip olduğunu dile getiren Şevket Can, “Anıt, Mithat Paşa ve Yeni Mahalleyi nakış nakış işledik.



Bu mahallelerimizde yaptığımız, yol çalışmaları, kaldırım düzenlemeleri, aydınlatmalar, muhtarlık binaları, spor alanları, futbol sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, daha sayamadığım bir çok hizmet mahallelerimizin çehresini değiştirdi.



Bu saydığım hizmetleri Tarsus’umuzun 45 mahallesine eşit şekilde götürdük. Şimdi sıra 129 köyümüz ve 5 beldemizde. Allah’ın izniyle köylerimizi de, beldelerimizi de nakış nakış işleyeceğiz.



Ben sözümün eri bir belediyeciyim. Benim kefilim  45 mahalle muhtarım ve siz değerli vatandaşlarımsınız.”dedi.



Şevket Can, “Eski ve yeni ilçe başkanlarımızı, partililerimizi, yine eski ve yeni il genel ve belediye meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı, oda ve dernek başkanı ve yöneticilerimizi aramızda görüyoruz. Buda bizi çok mutlu ediyor.



Biz daha öncede belediye personelimiz ile ev toplantıları yaptık. Bu toplantılarımızı 45 mahallemizde tamamladık.



Bundan sonra ev ve mahalle toplantılarımız başlıyor. Sizlerle bundan sonra daha sık bir araya gelerek, hasbıhal yapacağız. Her seçim zordur ama, bu seçim biraz daha zor. Allah çalışana verir. Bizlerde bu seçim çok çalışacağız.



Bu seçim zor olduğu kadar, aynı zamanda da kolay. Gerçekten biz 20 yıldır belediye olarak güzel hizmetler yaptık. En önemlisi kardeşlik, birlik, beraberlik ve huzur ortamını sağladık. Sizlerle birlikte çalışarak, huzurun, istikrarının ve hizmetin devamı için beşinci dönem bir kez daha gümbür gümbür geleceğiz.



Ben Anıt Mahallesinde doğdum, büyüdüm. Anıt Mahallesi, Yeni Mahalle ve Mithat Paşa yerel seçimlerde tercihi her zaman Milliyetçi Hareket Partisinden yana kullandı. Ama bu sefer daha güçlü bir şekilde Anıt Mahallesinden, Mithat Paşa’dan ve Yeni Mahalleden büyük bir oy yüzdesi bekliyorum.



Bu hususta özellikle bayanlarımıza çok büyük görevler düşüyor. Sadece bu mahalleler değil, tüm mahallerimizde aktif bir şekilde çalışacağız, gündüz yorulmadan, gece uyumadan, herkes eşleriyle birlikte çalışacak. Dün başka partilere oy vermiş olabilirsiniz.



 Ama bu dönem Tarsus’taki huzurun ve hizmetlerin devamı için tercihiniz Milliyetçi Hareket Partisinden yana olmalıdır.



Bir oydan ne olur demeyelim vatandaşlık görevimizi yerine getirelim, unutmayalım, bir oy belediye başkanını belirler. Onun için işi sıkı tutacağız. Sandıklarımıza sahip çıkacağız. Kararsız arkadaşlarımızı ikna edeceğiz.”dedi.



Ülkenin hırsızlık ve büyük yolsuzluklar altında ezildiğini dile getiren Şevket Can, “Bu hükümetin başında olan bakanların ve çocuklarının yaptıklarını televizyonlarda seyrediyorsunuz.



Ülkenin içinin nasıl boşaltıldığını görüyorsunuz. Türkiye adete kurtlar vadisine döndü. Televizyonlarda baş döndüren yolsuzluk haberleri içimizi kanatıyor. Terör olaylarını, Barzani ve Kürdistan zırvalarını artık anlatmama gerek yok.



Çünkü her şeyi görüyorsunuz, biliyorsunuz. Bu dönem Milliyetçi Hareket Partisine oy vermeyeceksiniz de, ne zaman vereceksiniz” diyerek konuşmasını tamamladı.



Bu haber toplam 1132 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1