:

:

:

Şevket Can, Ferahim Şalvuz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu

'30 Martta Sandıkları Patlatacağız'
Tarih: 31 Ocak 2014 Cuma 10:45
Şevket Can, Ferahim Şalvuz Mahallesi Sakinleriyle Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Ferahim Şalvuz Mahallesinde adete miting düzenledi. Yağan yağmura aldırış etmeyen Mahalleliler ellerinde Türk bayrakları ve üç hilalli bayraklarla toplantı alanına adeta akın ettiler.



Özellikle bayanlar çocuklarını, bebeklerini de yanlarına alarak, coşkuya ortak oldular. Şevket Can’ın Tarsus Belediye Başkanı ve Mersin Büyükşehir Adayı Burhanettin Kocamaz ile sokağa girmesiyle coşku doruğa çıktı. Kurban kesildi, dualar edildi.



Konfeti ve havai fişekler eşliğinde, oluşturulan koridorda yürüyen Şevket Can ve Kocamaz’a binlerce kişi eşlik etti. Programın açılış konuşmasını yapan Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ile MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, günün anlam ve önemine ilişkin yaptıkları konuşmaların ardından birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Şevket Can’ın mikrofonu eline almasıyla alanı dolduran binlerce kişi, ‘Tarsus seninle gurur duyuyor, Tarsus’un başına Şevket Can gelecek, Tarsus’a Can Gelecek’ sloganları attılar.



Huzurun, hizmetin, kardeşliğin, barışın, birliğin ve istikrarın devamı için Ferahim Şalvuz Mahallesinin kararını çoktan verdiğini dile getiren Şevket Can, “Bu coşkulu kalabalıklar gösteriyor ki, 30 Martta sandıkları patlatacağız.



Şu yağan mübarek, bereketli yağmur gibi sandıklara Milliyetçi Hareket Partisi için oylar yağacak. 30 Mart Zaferi çok yakın” dedi. Aşırı yağış nedeniyle konuşmasını kısa tutan Şevket Can, ayrıca projeleri hakkında da bilgi verdi.



 Ferahim Şalvuz Mahallesi ile ilgili projelerini anlatan Şevket Can, “Kentimizin hızla gelişmekte olan mahallelerinden Ferahim Şalvuz Mahallemizi Zühtü Günaştı İlköğretim okulu yanındaki yeşil alana peyzaj çalışmaları, oyup grupları ve spor tesisleri yaparak, taçlandıracağız.



Tesisimiz tamamlandığında mahalle sakinlerimiz güven ve huzur içerisinde vakit geçirebilecek, sağlıklı, koşullar altında sportif faaliyetlerde bulunabilecekler, ayrıca okuma salonları, yürüyüş yolları, aile yaşam merkezleri, hanımlar lokali mahallemize güzellik katacak.” dedi.



Öte yandan Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz’da Tarsus’a çok güvendiğini dile getirerek, “Yıllarca Tarsus il olması için mücadele ettik, fakat olmadı.



Yeni çıkan yasa ile il olmak bir yana Tarsus’u Mersin Büyükşehir’e bağladılar.



 Tarsus’u il yapamadık, fakat Mersin Büyükşehir’i yönetmek Allah’ın izniyle Tarsuslu kardeşinize nasip olacak. Tarsus için bu bir fırsat.



Bizler bu fırsatı çok iyi değerlendirmek zorundayız. Çünkü bizler başarmaya mecburuz” dedi.



Toplantıya, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Yeşil Tepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, Özel Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, oda ve dernek başkanları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, muhtarlar, partili ve partisiz binlerce Tarsuslu katıldı.



Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2