:

:

:

Şevket Can, Esnaflarla Biraraya Geldi

''Her Zaman Yatırımcımızın ve Esnafımızın Yanındayız''
Tarih: 17 Şubat 2014 Pazartesi 11:58
Şevket Can, Esnaflarla Biraraya Geldi
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, esnaflarla bir araya geldi. Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halindeki esnaflar ve Beydeğirme’ninde faaliyet gösteren esnaflarla bir araya gelen Şevket Can, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.



İlk toplantısını Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Halinde gerçekleştiren Şevket Can’a Komisyoncular Dernek Başkanı Mehmet Can’da eşlik etti.



Daha sonra Beydeğimreminindeki esnaflarla bir araya gelen Şevket Can’a burada da Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş ile Tarsus Kemal Paşa Sanayi Sitesi Başkanı Abdullah Temel eşlik etti. Her zaman Tarsus esnafının yanında olan, sözü ve özü bir olan esnaflara yönelik çalışmaların içerisinde aktif yer alan, dürüstlüğüne her zaman kefil oldukları, sıkıntılarının ve sorunlarının çözümü için canla-başla çalışan Şevket Can’ın her zaman yanında olduklarını dile getiren esnaflar çalışmalarında başarılar dileyerek, dilek ve temennilerini dile getirdiler.  



Şevket Can ise, Tarsus Belediyesinde her zaman Allah rızası için çalıştığını dile getirerek, “20 yıl önce itfaiye memuru olarak belediyede göreve başladım. Sırasıyla Satın Alma Müdürlüğü, Hal Müdürlüğü, Özel Kalem Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundum. 20 yıl belediyede aktif olarak çalıştım İşimi severek, sevgiyle, aşkla yaptım. Buralara Allah’ın izni, sizlerin desteğiyle geldim.”dedi.



Tarsus Belediyesinde görev yaptığı süre içerisinde her zaman kanunlar ve kurallar çerçevesinde hizmet ettiğini dile getiren Şevket Can, “Vatandaşlarımıza hizmet ettikçe mutlu oldum, huzurlu oldum. Bugün başkan adayı olarak karşınızdayım. Allah nasip eder belediye başkanı seçilirsem, Tarsus için hazırladığım projelerle Tarsus’u canlandıracağıma yürekten inanıyorum.”dedi.



Her zaman esnaf dostu bir belediye olduklarının altını özellikle vurgulayan Şevket Can, “Yeni Halde dükkanları özelleştirdiğimizde ilk önce büyük tepkiler aldık. Daha sonra uygun kredilerle komisyoncu esnaflarımız kiradan kurtulup, dükkan sahibi oldular.



Şimdi dükkanlarının değeri iki-üç kat arttı. Şimdi komisyoncu esnaflarım kendi mülklerinde çalışmanın huzurunu, mutluluğu ve rahatlığını yaşıyor.”dedi.



Öte yandan sanayi esnafına yönelik yaptırdıkları Kemal Paşa Sanayi Sitesinin de bölgede cazibe merkezi haline geldiğini söyleyen Şevket Can, “Kemal Paşa Sanayi Sitesi Yatırımcılarımızın göz bebeği oldu. Artan talepler nedeniyle Kemal Paşa Sanayi Sitesini belediye başkanı seçildiğimiz zaman büyüteceğiz. Her zaman yatırımcımızın ve esnafımızın yanındayız.



Biz sadece rutin belediyecilik hizmetleri yapmıyoruz. Kentimizin kalkınması ve gelişmesi için attığımız adımlar ortadır. Saymakla, anlatmakla bitiremeyeceğimiz hizmetlerimizin halkımızda karşılığını bulmasıyla bugün buralardayız. Allah’ın izniyle 2014 Mart’ından sonra Tarsus için her şey daha güzel ve daha anlamlı olacak” dedi.



Konuşmaların ardından Şevket Can, esnaflarla uzun süre sohbet ederek, çay içti.



Bu haber toplam 920 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2