:

:

:

Şevket Can, Esnafları Geziyor

Her Zaman Esnaflarımızın Yanında Oldum
Tarih: 24 Şubat 2014 Pazartesi 10:39
Şevket Can, Esnafları Geziyor
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan adayı Şevket Can, 82 Evler Mahallesi Kürklü Petrol civarındaki esnafları gezdi. Esnaflar Şevket Can’a büyük ilgi göstererek, ikramlarda bulundular. Şevket Can’ı çok sevdiklerini ve çok iyiliklerini gördüklerini dile getiren esnaflar, “Yüreğimizle yanındayız” dediler. Şevket Can’ın nazik ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren esnaflar, Şevket Can’a teşekkür ettiler.



 “Şevket Can belediye başkanı olduğu takdirde Tarsus’a çok faydası olacak. Çünkü kendisinin belediyecilikteki tecrübelerini, deneyimlerini biliyoruz. O yüzden kendisini destekliyoruz. Çalışmalarında başarılar diliyoruz, Allah yardımcısı olsun.” dediler.



Yorucu seçim temposuna rağmen yüzünden tebessüm ve sarf ettiği enerjisinden hiçbir şey kaybetmeyen Şevket Can, “Her şey çok güzel gidiyor, çok renkli, seviyeli, sürekli artan bir tempo, ilgi ve destekle yolumuza devam ediyoruz. Bilgi, birikim ve tecrübelerimizle geliyoruz. 1994 yılından bu güne Tarsus’a hizmet ediyoruz. Ve en önemlisi Tarsus’a barışı, kardeşliği ve güveni getirdik. Ben meslek olarak belediyeciyim.



 Belediyenin her kademesinde görev yaptım. Göreve başladığım günden bu güne her vatandaşımız için eşit mesafede çalıştım



Ayrım yapmadım. Her zaman esnaflarımızın yanında oldum. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğim. Allah’ın izniyle belediye başkanı olduğumda, aynı tempo ve heyecanla çalışacağım.”şeklinde konuştu.



ŞEVKET CAN, ECZANE TEKNİSYENLERİ DERNEĞİNDE



"HER ZAMAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARIMIZIN YANINDAYIZ"



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında ve destekçisi olduklarını söyledi.



Şevket Can’ın Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyaretleri devam ediyor.



En son olarak, Tarsus Eczane Teknisyenleri Derneğini ziyaret eden Şevket Can, dernek başkanı, yöneticiler ve üyeleri tarafından sıcak ilgiyle karşılandı. Eczane Teknisyenlerin yoğun katılım gösterdiği toplantıda Şevket Can, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.



Dernek Başkanı Mustafa Tanrıverdi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Şevket Can beyin çalışmalarını yakından takip ediyoruz.



Değerli vakitlerini ayırarak bizleri ziyaret edip, bizimle sohbet etmesi bizleri çok mutlu etmiştir. Kendisine Tarsus’a hizmet yolunda başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin” dedi.



Şevket Can ise, eczane teknisyenleri arasındaki yardımlaşmayı ve dayanışmayı sağlamak amacıyla kurulan derneğin özverili çalışmalarını takdir ettiğini dile getirerek, her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.



Şevket Can, “Tarsus’ta faaliyet gösteren eczacı teknisyenlerinin bir çatı altında toplanmış olması ve eczacı teknisyenliğinin bir meslek kuruluşu haline getirilerek, Tarsus’ta eczacılara yetişmiş eleman temin eden, bu derneğin diğer meslek guruplarına da örnek olmasını istiyoruz.



Bizler de yerel yönetimler olarak, her zaman çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarımızın fikirlerine ve görüşlerine büyük önem vererek, yerel yönetimler olarak her zaman kendilerine öncülük ediyoruz” dedi.



Öte yandan konuşmaların ardından toplantı soru-cevap ve sohbet şeklinde uzun süre devam etti.



Bu haber toplam 1211 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 1