:

:

:

Şevket Can, Cetvel Sakinleriyle Buluştu

Bu Sevdadan Kimse Cetveli Vazgeçiremez
Tarih: 28 Mart 2014 Cuma 09:45
Şevket Can, Cetvel Sakinleriyle Buluştu
Yazı Boyutu:
Metni küçült
Metni büyüt


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can, Cetvel’in üç hilale sevdalı olduğunu belirterek, “Cetvel’i bu sevdadan kimse vazgeçiremez” dedi.



Şevket Can’ın dillere destan olacak Yeni Mahalle’deki (Cetvel) mitingine 10 bin kişi katıldı.



Şevket Can’ın Atatürk Caddesinde düzenlediği mitingde yol çift yönlü olarak trafiğe kapandı, zaman zaman izdihamlar yaşandı.



Oluşan insan seli caddelere, ara sokaklara, evlerinin çatılarına-balkonlarına kadar taştı.



Şevket Can, yoğun bir sevgi seli altında miting alanına eşi ve kızı ile birlikte girdi. Sevenlerini selamlayan, kucaklayarak sarılan Şevket Can hem duygulandı, hem de duygulandırdı.



Muhteşem havai fişek gösterisi ve konfeti yağmuru altında yürüyen Şevket Can’a koşan Yeni Mahalle sakinleri sevgilerini dile getirerek, 30 Mart Zaferinin müjdesini verdiler.



Alanları dolduran 10 bin kişiye seslenen Şevket Can, Yeni Mahallenin önemine ve anlamına vurgu yaparak, “Bu alanlar destanımızın şahididir” dedi.



Şevket Can, “20 yıllık eserlerimizde hepinizin alın teri ve duası vardır. Bizler bugünlere sizlerin sayesinde geldik, Cetvel sayesinde geldik, çünkü Cetvel bizim kalemizdir, kalemiz kalmaya da devam edecektir. Bunlar güya Cetvel’den oy alacaklarını sanıyorlar. Oysa bilmiyorlar Cetvel üç hilale sevdalıdır, Milliyetçi Hareket Partisine sevdalıdır. Bu sevdadan kimse Cetveli vazgeçiremez. Bunu ancak 30 Mart akşamı oy patlaması yaptığımızda anlayacaklar. Sizin bizden, bizim sizden bir farkımız yok. Zafere emin adamlarla ilerliyoruz.”dedi. Bu seçimin ülkemiz için hayati önem taşıdığını da dile getiren Şevket Can, “Ülkemizin gidişatı ortada. Doğruda polisimiz üniforma ile görev yapamıyor. Doğuda kimlerin kimlik kontrolü yaptığını çok iyi biliyorsunuz. Başbakanımızın Barzani’yi Diyarbakır’da nasıl karşıladığını biliyorsunuz, Habur rezaletini unutmadınız. İmralı’ya düzenlenen feribot seferleri içimizi sızlatıyor. Bunları unutmayın ve unutturmayın.”dedi.



Birlik ve beraberlik mesajları da veren Şevket Can, “Allah rızası için çalışarak, Tarsus’un 45 mahallesine eşit bir şekilde hizmet götürdük. Hiçbir zaman ayrım yapmadık. Bugün dünden daha çok birbirimize sahip çıkmak zorundayız. Tarsus’ta sağlanan huzura, barışa, kardeşliğe ve hizmete sahip çıkmak zorundayız. Onun için beşinci dönemin adımlarını, daha güçlü bir şekilde atarak, destanımızı hep birlikte yazalım. Şimdiden 30 Mart Zaferimiz kutlu olsun” diyerek sözlerini tamamladı.



Öte yandan aynı gün Gaziler Mahallesinde yürüyüş yapan Şevket Can, Yarbay Şemsettin Mahallesinde de muhteşem bir miting düzenledi.



Bu haber toplam 1332 defa okunmuştur.
Etiketler:
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Henüz yorum eklenmemiştir.
Yeni Doğuş Gazetesi ©1986 - Tüm Hakları Saklıdır, Kaynak Gösterilmeden İçerik kopyalanamaz.
Oluşturma süresi(ms): 2